Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση για το νέο site της Γ.Γ.Π.Σ.

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
Αγαπητοί μας συνεργάτες και χρήστες των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση αποστολής σχολίων και προτάσεων σχετικά με την Beta έκδοση του ιστοχώρου της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.), που σύντομα θα τεθεί παραγωγικά στη διάθεση του κοινού.

Τα θετικά σας σχόλια μας δίνουν την ικανοποίηση ότι εκτιμήθηκε η προσπάθειά μας αλλά και το κίνητρο να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τον αισθητικά και σε πολλές περιπτώσεις λειτουργικά ξεπερασμένο ιστοχώρο μας, κάνοντάς τον πιο φιλικό και εύχρηστο για τον μέσο χρήστη του διαδικτύου.

Ευχαριστούμε για την ουσιαστική κριτική σχετικά με την εμφάνιση της αρχικής σελίδας, όπου λαμβάνει χώρα η έναρξη της πλοήγησης, για την οποία προσπαθήσαμε να υιοθετήσουμε ως βασική αρχή την άμεση πρόσβαση από τον πολίτη στην πληροφορία ή την εφαρμογή του ενδιαφέροντός του (με δύο «κλικ»).

Οι προτάσεις που αφορούσαν κυρίως στις χρωματικές επιλογές, που δεν ήταν ιδιαίτερα ευκρινείς σε συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης, π.χ. σε περιπτώσεις ανθρώπων με δυσχρωματοψία, αποτέλεσαν και το σημείο των ουσιαστικότερων αλλαγών από μέρους μας όπως και στη διάταξη βασικών ενοτήτων και υποενοτήτων του μενού.

Ευχαριστούμε θερμά ακόμα και για την αποστολή demo με layout αρχικής σελίδας και για τις στοιχειοθετημένες απόψεις πάνω στη δομή της πληροφορίας. Θεωρούμε ότι από το σύνολο των προτάσεων που περισυλλέξαμε οδηγηθήκαμε στην καλύτερη δυνατή
εκδοχή έχοντας ως βασική αρχή τη φιλικότητα προς τον χρήστη και την ομαλότερη μετάβαση από τον παλαιό στο νέο ιστοχώρο.

Θέλοντας να δώσουμε έμφαση στις ηλεκτρονικές εφαρμογές, η είσοδος στις υπηρεσίες του TAXISnet κρίθηκε απαραίτητο να γίνεται από την αρχική μας σελίδα.

Τα σχόλια σχετικά με τις ενότητες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και εφαρμογών (αν και δεν αφορούσαν άμεσα στο σχεδιασμό, την εμφάνιση ή την πλατφόρμα του ιστοχώρου μας) αποτελούν σημαντική πληροφορία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πρόσθετων και νέωνλειτουργιών ή υπηρεσιών.

Αρκετές από τις προτάσεις που αφορούν στη λειτουργία των ηλεκτρονικών εφαρμογών, που προσφέρει η υπηρεσία μας αλλά και αυτές που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ώστε να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι και να μειωθεί η γραφειοκρατία καθώς και η εξοικονόμηση χρόνου στην ολοκλήρωση των συναλλαγών με το Υπουργείο Οικονομικών, θα αποτελέσουν το έναυσμα τόσο στη δημιουργία νέων υπηρεσιών όσο και λειτουργικότητας στις υπάρχουσες εφαρμογές.

Μένoντας πιστοí στην εισαγωγή της καινοτομίας στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την εξυπηρέτηση και την καλύτερη πληροφόρηση μέσω όλων των τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, υποσχόμαστε ότι δεν επαναπαυόμαστε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε να προσφέρουμε νέες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τη δημόσια διοίκηση.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης