Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση για το νέο site της Γ.Γ.Π.Σ.

Αγαπητοί μας συνεργάτες και χρήστες των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση αποστολής σχολίων και προτάσεων σχετικά με την Beta έκδοση του ιστοχώρου της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.), που σύντομα θα τεθεί παραγωγικά στη διάθεση του κοινού.

Τα θετικά σας σχόλια μας δίνουν την ικανοποίηση ότι εκτιμήθηκε η προσπάθειά μας αλλά και το κίνητρο να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τον αισθητικά και σε πολλές περιπτώσεις λειτουργικά ξεπερασμένο ιστοχώρο μας, κάνοντάς τον πιο φιλικό και εύχρηστο για τον μέσο χρήστη του διαδικτύου.

Ευχαριστούμε για την ουσιαστική κριτική σχετικά με την εμφάνιση της αρχικής σελίδας, όπου λαμβάνει χώρα η έναρξη της πλοήγησης, για την οποία προσπαθήσαμε να υιοθετήσουμε ως βασική αρχή την άμεση πρόσβαση από τον πολίτη στην πληροφορία ή την εφαρμογή του ενδιαφέροντός του (με δύο «κλικ»).

Οι προτάσεις που αφορούσαν κυρίως στις χρωματικές επιλογές, που δεν ήταν ιδιαίτερα ευκρινείς σε συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης, π.χ. σε περιπτώσεις ανθρώπων με δυσχρωματοψία, αποτέλεσαν και το σημείο των ουσιαστικότερων αλλαγών από μέρους μας όπως και στη διάταξη βασικών ενοτήτων και υποενοτήτων του μενού.

Ευχαριστούμε θερμά ακόμα και για την αποστολή demo με layout αρχικής σελίδας και για τις στοιχειοθετημένες απόψεις πάνω στη δομή της πληροφορίας. Θεωρούμε ότι από το σύνολο των προτάσεων που περισυλλέξαμε οδηγηθήκαμε στην καλύτερη δυνατή
εκδοχή έχοντας ως βασική αρχή τη φιλικότητα προς τον χρήστη και την ομαλότερη μετάβαση από τον παλαιό στο νέο ιστοχώρο.

Θέλοντας να δώσουμε έμφαση στις ηλεκτρονικές εφαρμογές, η είσοδος στις υπηρεσίες του TAXISnet κρίθηκε απαραίτητο να γίνεται από την αρχική μας σελίδα.

Τα σχόλια σχετικά με τις ενότητες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και εφαρμογών (αν και δεν αφορούσαν άμεσα στο σχεδιασμό, την εμφάνιση ή την πλατφόρμα του ιστοχώρου μας) αποτελούν σημαντική πληροφορία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πρόσθετων και νέωνλειτουργιών ή υπηρεσιών.

Αρκετές από τις προτάσεις που αφορούν στη λειτουργία των ηλεκτρονικών εφαρμογών, που προσφέρει η υπηρεσία μας αλλά και αυτές που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ώστε να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι και να μειωθεί η γραφειοκρατία καθώς και η εξοικονόμηση χρόνου στην ολοκλήρωση των συναλλαγών με το Υπουργείο Οικονομικών, θα αποτελέσουν το έναυσμα τόσο στη δημιουργία νέων υπηρεσιών όσο και λειτουργικότητας στις υπάρχουσες εφαρμογές.

Μένoντας πιστοí στην εισαγωγή της καινοτομίας στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την εξυπηρέτηση και την καλύτερη πληροφόρηση μέσω όλων των τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, υποσχόμαστε ότι δεν επαναπαυόμαστε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε να προσφέρουμε νέες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τη δημόσια διοίκηση.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description FAFOUTIS | Φεβρουαρίου 11, 2013 6:27 μ.μ. | Reply
Για άλλη μιά φορά ΜΠΡΑΒΟ στην υπηρεσία.Μακάρι κάποτε όλες οι υπηρεσίς ΓΕΝΙΚΑ να ενεργούν όπως η Γ.Γ.Π.Σ.
image description φοροσ | Φεβρουαρίου 12, 2013 7:35 π.μ. | Reply
μακάρι όλες οι υπηρεσίες να μην έχουν συναλλαγή με το κοινό όπως η γ.γ.π.σ
image description jOHN | Φεβρουαρίου 12, 2013 12:23 μ.μ. | Reply
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά έχουμε 2013 και αυτά σε μια πολιτισμένη χώρα θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα. Δεν θα τους πω και μπράβο για τα αυτονόητα. Όταν θα με σεβαστούν ως πολίτη και θα σεβαστούν τον κόπο μου ως επαγγελματία τότε το συζητάμε.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο