Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σεμινάριο από το Ο.Ε.Ε. στη Θεσσαλονίκη

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Το Π.Τ.Κ.Μ σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη σεμινάριο με θέμα:

Διαχείριση Χαρτοφυλακίου & Επενδυτικού Κινδύνου (RISK MANAGEMENT)

Τo σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αίθουσα συνεδριάσεων 1ος όροφος, Αριστοτέλους 27 και θα έχει διάρκεια 20 ώρες.

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:   16 , 17 Φεβρουαρίου 2013 (08:30 έως 18:30)

Το σεμινάριο γίνεται δωρεάν.  Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Λαμβάνοντας υπόψη τον περιορισμένο αριθμό θέσεων, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι θα μπορέσουν να είναι παρόντες σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος ώστε να μη στερήσουν τη συμμετοχή από άλλους συναδέλφους.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρ. Μακεδονίας (Αριστοτέλους 26, Θεσσαλονίκη), αλλά και ηλεκτρονικά για την παραλαβή της αίτησης σε αρχείο pdf πατώντας εδώ (βλέπε συνημμένο), για την παραλαβή σε αρχείο word πατώντας εδώ
Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (Αριστοτέλους 26, Θεσσαλονίκη) με e-mail στη διεύθυνση   [email protected], και με fax στο 2310275728.

Επίσης, μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.  Οι Σημειώσεις θα αναρτηθούν στο site του ΟΕΕ www.oe-e.gr  
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Προϋπόθεση συμμετοχής: Tα μέλη του Ο.Ε.Ε να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Το Δελτίο Επαγγελματικής Ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού να είναι σε ισχύ.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης