Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνεδρίαση της επιτροπής για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος

Υπό την προεδρία του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη συνεδριάζει σήμερα στις 5 το απόγευμα στο υπουργείο Οικονομικών η επιτροπή για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.
 
Η 14μελής επιτροπή θα διαβουλευθεί με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς με στόχο τη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος, ώστε να επιτευχθεί η απλοποίηση, ο εκσυγχρονισμός και η αποτελεσματικότητά του προς όφελος των φορολογουμένων.
 
Σημειώνεται πως η διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) με επιστολή της προς τον υφυπουργό Οικονομικών ζήτησε προ ημερών από το υπουργείο να επανεξετάσει τη σύνθεση της επιτροπής και να προβεί στη συμπλήρωση της με τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου.
 
Η επιτροπή αναμένεται να εξετάσει σήμερα ζητήματα σχετικά με την απλοποίηση του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, τη σύνταξη Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών και τη θέσπιση πρόσθετων μέτρων κατά της φοροδιαφυγής.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν προτάσεις που έχουν καταθέσει εμπειρογνώμονες του ΔΝΤ και της ΕΕ  στα πλαίσια της τεχνικής βοήθειας που προσφέρεται στη χώρα.

Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description eunome | Φεβρουαρίου 5, 2013 4:15 μ.μ. | Reply
Μπορούμε να μάθουμε τα μέλη της και τις αμοιβές τουςvαν υπάρχουν:
image description ATGOLIARAS | Φεβρουαρίου 5, 2013 11:01 μ.μ. | Reply
Μπορείτε- Υπάρχουν στο σχετικό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών
image description georkar | Φεβρουαρίου 5, 2013 5:20 μ.μ. | Reply
Γιατι δεν φτιαχνουν μια τριμελη επιτροπη απο πεντεξη ατομα που ελεγα και ο Βαμβακουλας να μας ερθει και ποιο φθηνα..
image description ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ | Φεβρουαρίου 5, 2013 6:39 μ.μ. | Reply
Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ.ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ.ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΑΚΙΝΗΤΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ,ΡΟΥΧΑ ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΟΜΟΛΟΓΑ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΜΙΣΘΟΥΣ....ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ...
image description Μαύρο Χιούμορ | Φεβρουαρίου 5, 2013 8:35 μ.μ. | Reply
προς όφελος των φορολογουμένων. Τουλάχιστον μας κάνουν και γελάμε λίγο.
image description dimitrios_fin | Φεβρουαρίου 5, 2013 10:50 μ.μ. | Reply
Πάλι οι σοφοι καθηγητές θα μας σώσουν...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο