Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μειωμένο το ενδιαφέρον ανέργων και επιχειρήσεων για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ

Μειωμένο είναι το ενδιαφέρον τόσο των ανέργων, όσο και των επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ολοκληρωμένης παρέμβασης του ΟΑΕΔ....

Μειωμένο είναι το ενδιαφέρον τόσο των ανέργων, όσο και των επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ολοκληρωμένης παρέμβασης του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη 2.000 θέσεων εργασίας από ανέργους, κατά προτεραιότητα απολυμένους των μεγάλων εργοστασίων της Θεσσαλονίκης, όπως διαπιστώθηκε σε σύσκεψη που είχαν χθες ο γεν. γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης κ. Δημήτριος Κοντός, ο πρόεδρος του ΟΑΕΔ κ. Γεώργιος Βερναρδάκης και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Γιαννόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 500 θέσεις νέων ελεύθερων επαγγελματιών ανταποκρίθηκαν μόνο τέσσερις από τους απολυμένους, που εμφανίζονται στις καταστάσεις του Εργατικού Κέντρου, ενώ για τις 1.500 θέσεις της επιδοτούμενης απασχόλησης μέχρι στιγμής, δεν εμφανίζονται ενδιαφερόμενοι. Ταυτόχρονα έχει καταγραφεί αμελητέα προσφορά εργασίας και από τις επιχειρήσεις.

Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο