Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δεν κατέληξαν και σήμερα για το φόρο ακινήτων - Νέα σύσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα

Δεν κατέληξαν και σήμερα για το φόρο ακινήτων

Συνεδρίασε σήμερα υπό τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Μαυραγάνη η διακομματική επιτροπή στην οποία συμμετείχαν:

Από τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Απόστολος Βεζυρόπουλος και ο κ. Αντώνης Παναγόπουλος.

Από το Πα.Σο.Κ. ο κ. Ανδρέας Μακρυπίδης.

Από τη Δημ.Αρ. ο κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο κ. Γιώργος Ιωαννίδης.

Η Επιτροπή επεξεργάστηκε προτάσεις φορέων και πολιτών. Εξετάστηκε, επίσης, το ύψος του αφορολογήτου. Στόχος είναι, αφενός η δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, μέσω της διεύρυνσης.

Θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση την ερχόμενη εβδομάδα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Νίκος | Φεβρουαρίου 1, 2013 9:46 μ.μ. | Reply
Αφού το έχουν αποφασίσει ήδη,γιατί κάνουν επιτροπές;
Θα υπάρχει ένα ΓΕΝΝΑΙΟ αφορολόγητο 10000-12000 ευρώ και από έκει και πέρα, η υπόλοιπη αξία θα φορολογείται με ΧΑΜΗΛΟ φόρο 50-55% Θα απαλάσσονται, οι υπάλληλοι της βουλής,οι βουλευτές,οι δημοτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλλοι και οι έως Γ' βαθμού συγγενείς τους, οι οποίοι θα έχουν ΕΛΑΦΡΩΣ αυξημένο αφορολόγητο 5000000 ευρώ
image description ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ | Φεβρουαρίου 1, 2013 9:08 μ.μ. | Reply
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο