Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Φορολογικοί έλεγχοι της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε εταιρείες εμπορίας χονδρικών σιδήρων και μετάλλων (scrap), σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Ελέγχθηκαν είκοσι τέσσερις (24) επιχειρήσεις και διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις
 Στον αριθμό 11012 και στα e-mails [email protected] & [email protected], οι πολίτες μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις κατά τη διάρκεια των συναλλαγών τους
 
Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνεχίζοντας τους ελέγχους αρμοδιότητάς της σε διάφορες επιχειρήσεις, πραγματοποίησε στις 29 και 30-01-2013 ελέγχους, σε εταιρείες εμπορίας χονδρικών σιδήρων και μετάλλων (scrap), στα Γλυκά Νερά, το Αιγάλεω και τον Ασπρόπυργο Αττικής.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν φορολογικούς ελέγχους σε συνολικά είκοσι τέσσερις (24) εταιρείες εμπορίας χονδρικών σιδήρων και μετάλλων (scrap) στα Γλυκά Νερά, το Αιγάλεω και τον Ασπρόπυργο Αττικής.
 
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας σε τέσσερις (4) περιπτώσεις. Ειδικότερα, πρόκειται για παραβάσεις της νομοθεσίας, που αφορούν σε παραβάσεις του Κώδικα Φορολογικής Απεικονίσεις Συναλλαγών, στη μη επίδειξη φορολογικών βιβλίων και δηλώσεων Φ.Π.Α., χαρτοσήμου και Φ.Μ.Υ. και άλλων σχετικών φορολογικών παραβάσεων.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ., για την εφαρμογή της διοικητικής διαδικασίας.
 
Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο