Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Επισκέψεις του Γενικού Γραμματέα Εσόδων Θ.Θεοχάρη στις μεγάλες Δ.Ο.Υ. της χώρας

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Υπουργείου Οικονομικών για τη στενότερη παρακολούθηση των εσόδων και την αποτελεσματικότερη πάταξη της φοροδιαφυγής, ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, επισκέπτεται τις δέκα μεγαλύτερες ΔΟΥ της Αττικής, που συνολικά αποφέρουν άνω του 50% των εσόδων της χώρας.
 
Στόχος των επισκέψεων του Γενικού Γραμματέα είναι να γνωρίσει τους νέους Διευθυντές των ΔΟΥ, να ακούσει τα ενδεχόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες, αλλά και να θέσει τους στόχους, σύμφωνα με τους οποίους οι Διευθυντές θα αξιολογούνται ανά τρίμηνο.
Επίσης, ο Χάρης Θεοχάρης θα επισκεφθεί και μεγάλες ΔΟΥ της Περιφέρειας, σε Ηράκλειο, Πάτρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Ρόδο.

Ο Γενικός Γραμματέας έχει, ήδη, επισκεφθεί δύο μεγάλα Ελεγκτικά Κέντρα, που είναι αρμόδια για τον έλεγχο φορολογουμένων και επιχειρήσεων υψηλών εισοδημάτων, όπου επεσήμανε την ανάγκη για άριστη συνεργασία στον κοινό αγώνα συλλογής εσόδων και πάταξης της φοροδιαφυγής. Παράλληλα, τόνισε ότι το Υπουργείο θα παρεμβαίνει άμεσα όπου χρειάζεται για την άρση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description PantelisCh | Ιανουαρίου 31, 2013 10:18 π.μ. | Reply
Λες να μπει και στο φόρουμ του taxheaven να δει τι τραβάμε τις "δύσκολες μέρες" με το taxisnet;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο