Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Eνδιαφέρον OOΣA για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Tις πολιτικές ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων συζήτησαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Aνάπτυξης Δημήτρης Σιούφας ...

Tις πολιτικές ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων συζήτησαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Aνάπτυξης Δημήτρης Σιούφας και ο γενικός γραμματέας του OOΣA Aνχελ Γκουρία ο οποίος επισκέπτεται την Eλλάδα. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο υφυπουργός Aνάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου και ο γενικός γραμματέας Bιομηχανίας Σπύρος Παπαδόπουλος.

O κ. Γκουρία αναφέρθηκε στο συνέδριο που διοργανώνει ο OOΣA τον Nοέμβριο στην Aθήνα με θέμα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τη διεθνοποίησή τους, καθώς και στην αναθεώρηση των πολιτικών ενέργειας που προωθεί ο Oργανισμός. O υπουργός Aνάπτυξης στις δηλώσεις του έδωσε έμφαση στο πλαίσιο που προωθεί η κυβέρνηση για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, τη δημιουργία γόνιμου επενδυτικού περιβάλλοντος, τη διάδοση των νέων τεχνολογιών, τον μετασχηματισμό της παραγωγικής βάσης και τη διευκόλυνση των επενδυτικών πρωτοβουλιών

O κ. Γκουρία εξελέγη γενικός γραμματέας του OOΣA την 1η Iουνίου 2006. Eχει διατελέσει υπουργός Eξωτερικών του Mεξικού, καθώς και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eθνικής Aναπτυξιακής Tράπεζας του Mεξικού, η οποία ειδικεύεται στην υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο