Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα παράταση για την υποβολή καταστάσεων και στοιχείων στην Γ.Γ.Π.Σ. των ιδιωτικών θεραπευτηρίων των εκπαιδευτηρίων των τραπεζών και των λοιπών Δ.Ε.Κ.Ο.

Έως την 20η Φεβρουαρίου παρατάθηκε η υποβολή των στοιχείων στην ΓΓΠΣ από τους υπόχρεους των ΠΟΛ.1195/12.10.2012 και της ΠΟΛ.1077/26.3.2012.

Δείτε την σχετική εγκύκλιο στον κόμβο μας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description sxoles odhgvn | Ιανουαρίου 29, 2013 9:55 π.μ. | Reply
ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΜ???
image description Ναι Σε Ολα | Ιανουαρίου 29, 2013 11:29 π.μ. | Reply
Οι ανθρωποι δεν ξέρουν πραγματικά τι τους γίνεται!!!!!! Αλλα χειρότεροι είμαστε εμείς που ότι πα.....ρια μας ζητανε τρέχουμε να την κάνουμε......κατ`αρχάς η πρώτη ΠΟΛ φωτογράφιζε τον πινακα 5 του Ε1 δηλ αντικ.δαπάνες για να γίνει διασταυρωση με τα δηλωθεντα των φορολογούμενων.έρχονται τώρα και βάζουν μέσα σχλές οδηγών,σχολές χορού,μουσικές σχολές φροντιστήρια,και λοιπές βλακείες που δεν υπήρχε υποχρέωση για καταχώρηση ΑΦΜ .Και τέλος όλα αυτά δεν μπορούν να χρησημοποιηθούν κατα του φορολογούμενου λογο του οτι δεν αποτελούν τεκμήρια διαβίωσης.Πραγματικά ντρέπομαι που έχω ασχοληθεί με τα λογιστικά......
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο