Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Οικονομική - φορλογική πληροφόρηση και στις Εφαρμογές Τεχνολογίας Πήγασος

Από 1/7/2006 θα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά οι εφαρμογές Τεχνολογίας Πήγασος© έκδοσης 3.10. Το περιεχόμενο των εφαρμογών που αφορά τις θέσεις εργασίας ...

Από 1/7/2006 θα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά οι εφαρμογές Τεχνολογίας Πήγασος© έκδοσης 3.10. Το περιεχόμενο των εφαρμογών που αφορά τις θέσεις εργασίας Λογιστηρίου για τις κατηγορίες πληροφόρησης :

 

 • Νέοι Νόμοι - Εγκύκλιοι - ΠΟΛ - Εγκύκλιοι ΙΚΑ
 • Nέα ειδήσεις
 • Συλλογικές συμβάσεις Εργασίας
 • Ημερολόγιο Προθεσμιών
 • αντλείται από το ΤaxΗeaven.gr μέσω της τεχνολογίας Rss

Οι Εφαρμογές Λογισμικού Πήγασος μπορούν να δεχθούν αυτόματα οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται στο Διαδύκτιο με την τεχνολογία RSS.

Ο χρήστης μπορεί να προσθέσει και άλλα κανάλια πληροφόρησης που παρέχονται στο διαδύκτιο , και έτσι να έχει καθημερινά απλά και γρήγορα την ενημέρωση που θέλει ενσωματωμένη στο λογισμικό του.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  Up
  Close
  Close
  Κλείσιμο