Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μαυραγάνης: Το άρθρο 99 δε θα προστατεύει για χρέη στο δημόσιο

Αλλαγές στον πτωχευτικό κώδικα με στόχο να προστατευτούν τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου, ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών. Αυτό σημειώνει με έγγραφη απάντηση του σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Λ. Αυγενάκη ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης.
 
Ουσιαστικά ο υφυπουργός προαναγγέλλει αλλαγές  με τις οποίες οι προσφεύγοντες στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα δεν θα προστατεύονται πλήρως όσον αφορά τις  οφειλές τους προς το δημόσιο.
 
Στο σχετικό έγγραφο ο κ. Μαυραγάνης σημειώνει συγκεκριμένα ότι «Οι εξεταζόμενες τροποποιήσεις αποσκοπούν στη διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου ως ενός από τους βασικούς πιστωτές των επιχειρήσεων που αιτούνται υπαγωγή» στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Πηγή:www.capital.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο