Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Έγγραφη υποβολή αιτημάτων για τον αναπτυξιακό μέχρι να λυθούν τα τεχνικά προβλήματα.

Έγγραφη υποβολή αιτημάτων για τον αναπτυξιακό μέχρι να λυθούν τα τεχνικά προβλήματα.

Εγγράφως θα μπορούν να πραγματοποιούνται από τους επενδυτές αιτήματα και λοιπές προβλεπόμενες από τον νόμο αναφορές επενδυτικών σχεδίων που... έχουν υπαχθεί στον Ν. 3908/2011, «για το διάστημα έως την ολοκλήρωση της επίλυσης των τεχνικών προβλημάτων του ηλεκτρονικού συστήματος, προκειμένου να μην διακοπεί καθ' οιονδήποτε τρόπο η διαδικασία υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων», όπως γνωστοποιείται με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης που υπογράφει ο υφυπουργός Nότης Μηταράκης.

Όπως σημειώνεται στην απόφαση, «προς διευκόλυνση των επενδυτών των οποίων τα επενδυτικά σχέδια έχουν υπαχθεί στον Ν. 3908/2011, η υποβολή αιτημάτων και δικαιολογητικών για όλες τις διαδικασίες για τις οποίες προβλέπεται ηλεκτρονική υποβολή βάσει του άρθρου 11 παρ. ζ του ν. 3908/2011 και του Π.Δ 33/2011 οφείλει να γίνεται στην αρμόδια υπηρεσία ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ-Επ), μπορούν να πραγματοποιούνται και εγγράφως για το διάστημα έως την ολοκλήρωση της επίλυσης των τεχνικών προβλημάτων του ηλεκτρονικού συστήματος, προκειμένου να μην διακοπεί καθ' οιονδήποτε τρόπο η διαδικασία υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων».

Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο