Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πρόβλημα με το Δημόσιο; Κάντε ηλεκτρονική αναφορά

Και ηλεκτρονικά μπορεί πλέον ο πολίτης να κάνει αναφορές στον συνήγορο του πολίτη για οποιοδήποτε πρόβλημα έχει με το δημόσιο

Από τον συνήγορο του πολίτη:

Ηλεκτρονική υποβολή και παρακολούθηση αναφοράς

Μπορείτε να υποβάλετε την αναφορά σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα.  Η διαδικασία αυτή σας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ηλεκτρονικά την εξέλιξή της και να ενημερώνεστε για το εκάστοτε στάδιο επεξεργασίας της.

Τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν είναι τα εξής:

-το ονοματεπώνυμό σας,
-η διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας,
-η ηλεκτρονική διεύθυνση (email) και
-η περιγραφή της υπόθεσής σας.  

Το e-mail που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι το προσωπικό σας, δεδομένου ότι σε αυτό θα σας αποσταλούν οι κωδικοί με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αναφοράς σας, ηλεκτρονικά από τον ιστοχώρο του Συνηγόρου του Πολίτη. 


Συγκεκριμένα, στο email που θα δηλώσετε κατά την υποβολή της αναφοράς σας, θα αποσταλεί ο κωδικός παρακολούθησής της, ώστε, με την χρήση του κωδικού σας και το email σας να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό εξέλιξή της καθώς και σε στοιχεία επικοινωνίας με το Συνήγορο του Πολίτη. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να στείλετε ηλεκτρονικά επιπρόσθετα στοιχεία που αφορούν την υπόθεσή σας.  Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τον κωδικό και το email σας θα έχετε πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις αναφορές που έχετε υποβάλει.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Game over...... | Ιανουαρίου 23, 2013 3:19 μ.μ. | Reply
Δεν ξέρω απο ποιο προβλημα να ξεκινήσω..... θα πρεπει να κάθομαι ΟΛΗ την ημέρα να παρακολουθώ τα προβλήματα ......
image description ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ | Ιανουαρίου 23, 2013 3:37 μ.μ. | Reply
ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ - USB ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΔΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ.....ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ?
Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ? ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ....ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ?
ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ? ΣΤΟΝ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΔΙΩΤΗ ? ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ? ΣΤΗΝ SIEMENS ? ΣΤΟΝ SKY ? ΣΤΟ MEGA ? ΣΤΗΝ OFFSHORE ΤΟΥ
ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ? Η ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΛΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ...........
image description ΧΩΡΙΑΤΗΣ | Ιανουαρίου 23, 2013 4:43 μ.μ. | Reply
ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ!!!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ: ΠΟΥ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΓΚΕΣΤΑΠΟ" ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ.
KAI H ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
image description JOHN | Ιανουαρίου 23, 2013 4:31 μ.μ. | Reply
KAMIA ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΔ ΠΑΙΖΕΙ?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο