Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας - Μητρώο Εισηγητών

Με απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας έχει καταρτισθεί Μητρώο Εισηγητών, στο οποίο εγγράφονται τα Μέλη του ΟΕΕ, που επιθυμούν να λάβουν μέρος ως Εισηγητές-Εκπαιδευτές στα επιμορφωτικά προγράμματα, που υλοποιεί ο φορέας.

Στo πλαίσιο της επικαιροποίησης του Μητρώου Εισηγητών του ΟΕΕ, καλούνται τα ενδιαφερόμενοι Μέλη να υποβάλουν πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα στην ελληνική γλώσσα, καθώς και να συμπληρώσουν Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση όπου θα καθίσταται σαφής η εκπαιδευτική τους εμπειρία.

Η εγγραφή στο Μητρώο Εισηγητών πραγματοποιείται ανά εκπαιδευτικό αντικείμενο, όπως αυτά παρατίθενται παρακάτω:

ΤΟΜΕΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

-Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα
-Κοστολόγηση
-Ελεγκτική
-Αναλυτική Λογιστική
-Εφαρμοσμένη Λογιστική βάσει ΕΓΛΣ
-Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις

ΤΟΜΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

-Διαχείριση Χαρτοφυλακίου & Επενδυτικού Κινδύνου (Risk Management)
-Αξιολόγηση Επενδύσεων & Μελέτες Σκοπιμότητας (επενδυτικά σχέδια, οικονομοτεχνικές μελέτες, αναπτυξιακός νόμος κλπ)
-Ναυτιλιακή Οικονομία & Διεθνές Περιβάλλον (ναυτ. λογιστική-κίνδυνοι-χρηματοδότηση-περιβάλλον)

ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ

-Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων
-Φορολογία Εισοδήματος Νομικών Προσώπων
-Φορολογία Κεφαλαίου-Ακίνητης Περιούσιας–Κληρονομιών–Μεταβιβάσεων–Δωρεών-Γονικών Παροχών
-Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.)
-Φόρος Προστιθέμενης Άξιας (Φ.Π.Α.)
-Φορολογικοί Έλεγχοι-Υποχρεώσεις Ελεγχόμενων-Κυρώσεις

ΤΟΜΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

-Εργατικά - Ασφαλιστικά - Μισθολογικά Ζητήματα
-Αρχές & Βασικές Έννοιες Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Logistics
-Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Management)

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αναφέρουν ρητά για ποια εκπαιδευτικά αντικείμενα καταθέτουν Αίτηση. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πλήθος ή την ομάδα αντικειμένων για τα οποία θα αιτηθεί κάποιος υποψήφιος, αρκεί να τεκμηριώνεται η αντίστοιχη εκπαιδευτική εμπειρία. Όσοι είναι ήδη ενταγμένοι στο Μητρώο Εισηγητών ΔΕΝ χρειάζεται να καταθέσουν εκ νέου αίτηση ΕΚΤΟΣ αν επιθυμούν την πιστοποίησή τους σε κάποιο νέο εκπαιδευτικό αντικείμενο.

Αιτήσεις και Βιογραφικά (για αιτήσεις κάνετε κλικ εδώ) (Βλέπε συνημμένο αρχείο) Σημειώματα υποβάλλονται στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΟΕΕ κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στη Διεύθυνση Μελετών και Δραστηριοτήτων - 4ος όροφος ή αποστέλλονται ταχυδρομικά στην Κεντρική Υπηρεσία του Οικονομικού Επιμελητηρίου:

Διεύθυνση Μελετών και Δραστηριοτήτων, 
Μητροπόλεως 12-14, 
Αθήνα 10563, 
(για το Μητρώο Εισηγητών)

Οι υποψήφιοι Εισηγητές που ενδιαφέρονται για την ομάδα Φορολογικών ή Λογιστικών Σεμιναρίων θα πρέπει να είναι κάτοχοι Δελτίου Επαγγελματικής Ταυτότητας Λογιστή-Φοροτεχνικού και να συμπληρώσουν στη φόρμα τον Αριθμό του. Οι υποψήφιοι Εισηγητές, που προέρχονται από τον Δημόσιο ή Ελεγκτικό Τομέα δεν υποχρεούνται στην συμπλήρωση του Αριθμού Δελτίου Επαγγελματικής Ταυτότητας Λογιστή-Φοροτεχνικού.

Οι εκπαιδευτικοί Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να συμπληρώσουν τον τίτλο τους, την ακριβή θέση τους και το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, όπου διδάσκουν και δεν υποχρεούνται στη συμπλήρωση του πίνακα Εκπαιδευτικής Εμπειρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν την αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Μελετών και Δραστηριοτήτων του Ο.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 2105202261.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description miltos | Ιανουαρίου 23, 2013 1:09 μ.μ. | Reply
Αιτήσεις και Βιογραφικά (για αιτήσεις κάνετε κλικ εδώ) (Βλέπε συνημμένο αρχείο), το εδώ, δεν φαντάζομαι να αναφέρονται στην γνωστή χειρονομία!!!!!!!!!!!!!! γιατί αρχείο δεν βλέπω.....
image description vaghelis | Ιανουαρίου 23, 2013 1:46 μ.μ. | Reply
(Βλέπε συνημμένο αρχείο) δηλ. στην αρχή της είδησης Attachment files
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο