Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παρουσίαση μεταπτυχιακών προγραμμάτων Εκπαίδευσης – Απασχόλησης -ACCA-

Το πρόγραμμα σπουδών ACCA βασίζεται στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (International Accounting Standards - IASs) και στα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα (International Standards in Auditing - ISAs).....

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚO ΠΡOΓΡΑΜΜΑ Εκπαίδευσης – Απασχόλησης

“ACCA” (Association of Chartered Certified Accountants)

Η Globaltraining® παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης - απασχόλησης που:
(α) Οδηγεί στην απόκτηση του παγκοσμίως αναγνωρισμένου επαγγελματικού τίτλου ACCA (εγκεκριμένου/ορκωτού λογιστή - ελεγκτή  Μ. Βρετανίας)
(β) Δημιουργεί τις προϋποθέσεις απασχόλησης σε μεγάλες διεθνείς ελεγκτικές εταιρείες, τράπεζες, χρηματοοικονομικούς οργανισμούς,  πολυεθνικές εταιρείες κ.λπ.
Το πρόγραμμα σπουδών ACCA βασίζεται στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (International Accounting Standards - IASs) και στα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα (International Standards in Auditing - ISAs).


Το πρόγραμμα συνεπάγεται πλήρη φοίτηση (full-time). Προϋπόθεση εγγραφής: πτυχίο Α.Ε.Ι. ή μεταπτυχιακός τίτλος από Ελλάδα ή το εξωτερικό. Το πτυχίο/μεταπτυχιακό δεν είναι απαραίτητο να είναι στα χρηματοοικονομικά, λογιστική ή οικονομικά, καθώς θα γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα και περιορισμένος αριθμός ενδιαφερομένων με πτυχίο στα μαθηματικά, νομικά, πληροφορική, διοίκηση ή μηχανολογία. Διάρκεια προγράμματος 12-24 μήνες, ανάλογα με τις απαλλαγές από τις εξετάσεις που θα απονεμηθούν στον κάθε συμμετέχοντα από το ACCA βάσει του πτυχίου/μεταπτυχιακού του.


Θα προσφερθούν προγράμματα σπουδών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης για συμμετοχή 31 Ιουλίου 2006, έναρξη μαθημάτων την 4η Σεπτεμβρίου 2006. Ο αριθμός θέσεων στο πρόγραμμα είναι περιορισμένος.


Θα γίνουν παρουσιάσεις του προγράμματος σπουδών σε ειδικές εσπερίδες στην Αθήνα (Ξενοδοχείο Athens Hilton Τετάρτη 28 Ιουνίου 2006, ώρα 18.00) και Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο Electra Palace, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2006, ώρα 18.00).

Για αιτήσεις συμμετοχής και για πληροφορίες:

Globaltraining®, Τηλ.

210-3316285 (Αθήνα),

2310-319664 (Θεσσαλονίκη),

email: [email protected].


Το πρόγραμμα υποστηρίζουν η PricewaterhouseCoopers(PwC), η Deloitte και η Grant Thornton, οι οποίες μετά τη συμπλήρωση του προγράμματος προτίθενται να προσλάβουν αποφοίτους του προγράμματος ACCA ανάλογα με την απόδοσή τους στις εξετάσεις ACCA και στην προσωπική συνέντευξη στην οποία θα κληθούν από τις εταιρείες. Επιπρόσθετα, και νοουμένου ότι συμφωνείται μία ελάχιστη περίοδος απασχόλησης, το κόστος σπουδών ACCA θα επιστραφεί στους επιτυχόντες που θα προσληφθούν από τις εταιρείες.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο