Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Και στα Κ.Ε.Π. θα μπορεί να γίνεται η αναγγελία έναρξης για οικονομολόγους, λογιστές και φοροτεχνικούς

Σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση των Υπ. Οικονομίας , Ανάπτυξης και Διοικητικής μεταρρύθμισης : 

Οι διοικητικές διαδικασίες: α) Αναγγελίας έναρξης ασκήσεως του επαγγέλματος του οικονομολογικού επαγγέλματος−Εγγραφής μέλους στο μητρώο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) και β) Αναγγελίας έναρξης ασκήσεως του επαγγέλματος του λογιστή φοροτεχνικού Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ ή Δ΄ Τάξης −Εγγραφής μέλους στο μητρώο λογιστών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) μπορούν να διεκπεραιώνονται και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) που λειτουργούν ως Ενιαία Κέντρα Εξυπηρέτησης (ΕΚΕ).

Για τη διεκπεραίωση των διαδικασιών α και β του προηγούμενου άρθρου συμπληρώνονται ειδικά έντυπα αίτησης τα οποία περιλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα έντυπα της διαδικασίας του Παραρτήματος, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης.

Τα προβλεπόμενα στην παρούσα αφορούν μόνο την διαδικασία χορήγησης επαγγελματικής ταυτότητας για την άσκηση οικονομολογικού επαγγέλματος και του επαγγέλματος του λογιστή φοροτεχνικού για εγκατάσταση παρόχων υπηρεσιών.

Δείτε την εγκύκλιο εδώ.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description spirosvii | Ιανουαρίου 18, 2013 4:55 μ.μ. | Reply
για διακοπή γιατί δεν ισχύει το ίδιο και πρέπει να μας βγάλουν την πίστη? Ου Μπλέξεις με την λερναία Ύδρα που λέγεται Δημόσιο
image description giannis | Ιανουαρίου 18, 2013 8:50 μ.μ. | Reply
ρε παιδια μια ερωτηση .... δεν θελω να κανω εναρξη στην εφορια...μπορω να καταθεσω τα χαρτια στα ΚΕΠ για να παρω απλως τη Δ.ΤΑΞΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
image description olga | Ιανουαρίου 19, 2013 2:26 μ.μ. | Reply
μπορείς..
image description Μ | Ιανουαρίου 19, 2013 6:38 μ.μ. | Reply
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΕΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ; KATI ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ.
image description φωτης | Ιανουαρίου 20, 2013 9:23 π.μ. | Reply
Απο το παραπανω που διαβάσατε, αυτό καταλάβατε ????????????
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο