Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παραπομπή Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ με 265 ψήφους

- Aπό τη Νέα Δημοκρατία με "χαλαρή" γραμμή ψήφισαν 37 βουλευτές μόνο στην κάλπη Παπακωνσταντίνου
- "Μπετόν αρμέ" η ΔΗΜΑΡ που σύμφωνα με τη γραμή ψήφισαν όλοι και στις 4 κάλπες
- Από το ΠΑΣΟΚ έσπασε την κομματική γραμμή μόνο η κα Τζάκρη που ψήφισε και στις 4 κάλπες
- Προηγήθηκε μεγάλη διακοπή λόγω προβλήματος για τη μορφή των ψηφοδελτίων
- Ο πρωθυπουργός και 13 υπουργοί ψήφισαν μόνο στην πρώτη κάλπη
- Της ψηφοφορίας προηγήθηκε κόντρα μεγατόνων μεταξύ Βενιζέλου και Τσίπρα

Πηγή  Newsit
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description SARAKINOS | Ιανουαρίου 18, 2013 7:50 π.μ. | Reply
Μία από τα ίδια: Ιφιγένεια εν Αυλίδι....
image description Venecanos | Ιανουαρίου 18, 2013 9:29 π.μ. | Reply
Και έτσι απλά ο βενιζέλος τη γλύτωσε.
Καθαρό το όνομα του στην ιστορία.
image description tONI | Ιανουαρίου 18, 2013 11:24 π.μ. | Reply
Όχι βέβαια. Το όνομα του στην ιστορία θα εκπέμπει σκ@τίλ@. Δε χρειάζεται να καταδικαστεί από ένα φτιαχτό δικαστικό σύστημα για να αποκτήσει ο κόσμος άποψη για το ποιόν του. Λαυρεντιάδηδες, Μπατατούδηδες, Λίστες Λαγκαρντ είναι κάποια από τα πολλά επιτεύγματά του.. Ελπίζω να βρεθούν αντικειμενικοί ιστορικοί που θα τα κρατήσουν στην επιφάνεια όλα αυτά.
image description spirosvii | Ιανουαρίου 18, 2013 11:34 π.μ. | Reply
Αποδιοπομπαίος τράγος!

[...]Οι διακριτές αυτές τελετουργίες υπήρξαν σε πολλούς πολιτισμούς και περιγράφτηκαν αρκετά λεπτομερειακά από τον Τζέιμς Τζορτζ Φρέιζερ και άλλους ανθρωπολόγους[3] Όλες απεικονίζουν ένα μέσο ανανέωσης της επαφής με το καθοδηγητικό πνεύμα της κοινότητας και αποτελούν επίσης προσπάθεια εξορκισμού των δεινών που μαστίζουν την ανθρωπότητα, όπως η πανδημία, ο θάνατος, η βία, η φυσική και ψυχική οδύνη ή η αίσθηση της αμαρτίας και της ενοχής που συνοδεύει τη γνώση της υπέρβασης του ηθικού κώδικα[...] http://el.wikipedia.org/wiki/Αποδιοπομπαίος_τράγος
image description NO MONEY NO HONEY | Ιανουαρίου 18, 2013 3:05 μ.μ. | Reply
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Παπακωνσταντίνου / Βενιζέλος απέκρυψαν τη λίστα γιατί μέσα ήταν φίλοι του κόμματος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Σαμαράς κάλυψε τον Μπένι για να μην πέσει η κυβερνηση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους καίγεται καρφί για την ουσία (δλδ το κράτος να εισπράξει φόρους) αλλά το μοναδικό κίνητρο ήταν να πέσει η Κυβέρνηση. Η όλη ιστορία ήταν δώσε αίμα στο λαό. Η λίστα Λαγκάρντ ήταν όλο το πρόβλημα της μεταπολιτευσης? Αν είναι να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου τότε πρέπει να βάλουμε φυλακή 1,500,000 Έλληνες. Χωρίς να λέω ότι πρέπει να θαφτεί το θέμα....δε θα χάσουμε για μια λίστα την ουσία...που ειναι η μετατροπή της Ελλαδας σε Ευρωπαικό κράτος.
image description Δημήτρης | Ιανουαρίου 18, 2013 5:57 μ.μ. | Reply
Δεν μπορώ να καταλάβω,γιατί μπαίνουν σε τόσο κόπο,αφού τελικά θα τον αθωώσουν :S

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο