Ειδήσεις Εργατικά - Ασφαλιστικά

Από αύριο η επιστροφή του ΛΑΦΚΑ

Aύριο, Παρασκευή 23 Ιουνίου, θα παραλάβουν περισσότεροι από 265.000 συνταξιούχοι του Δημοσίου την πρώτη δόση επιστροφής των ποσών που παρακρατήθηκαν από τη σύνταξη τους κατά τα παρελθόντα έτη ως μηνιαία εισφορά (ΛΑΦΚΑ).....

Aύριο, Παρασκευή 23 Ιουνίου, θα παραλάβουν περισσότεροι από 265.000 συνταξιούχοι του Δημοσίου την πρώτη δόση επιστροφής των ποσών που παρακρατήθηκαν από τη σύνταξη τους κατά τα παρελθόντα έτη ως μηνιαία εισφορά (ΛΑΦΚΑ).
Oπως ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό Οικονομικών Π. Δούκα, το ποσό της πρώτης δόσης θα δοθεί μαζί με την σύνταξη για τον μήνα Ιούλιο και με το επίδομα αδείας.

Δικαιούχοι επιστροφής είναι και οι κληρονόμοι των συνταξιούχων που έχουν αποβιώσει, ακόμα και αν δεν έχει μεταβιβασθεί σε αυτούς η σύνταξη. Σε αυτή την περίπτωση, κατά την οποία δεν έχει μεταβιβαστεί η σύνταξη, η επιστροφή του ποσού θα γίνει με έκδοση χρηματικού εντάλματος μέσω της ΔΟΥ στην οποία ανήκουν οι κληρονόμοι. Τα ποσά θα επιστραφούν στους δικαιούχους σε εξαμηνιαίες δόσεις με αρχή την 1-7-2006. Οι δικαιούχοι θα πάρουν στις 23-6-2006 την πρώτη δόση ή ολόκληρο το ποσό αν δεν υπερβαίνει τα διακόσια ευρώ.

Πηγή express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο