Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δείτε τις αλλαγές που επιφέρει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο σε όλους τους νόμους της φορολογικής μας τράπεζας

Η επιστημονική ομάδα του TaxHeaven, στα πλαίσια της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των συναδέλφων, προχώρησε άμεσα σε μια άτυπη-πληροφοριακή κωδικοποίηση όλων των νόμων που βρίσκονται στην φορολογική τράπεζα του κόμβου, οι διατάξεις των οποίων τροποποιούνται με το φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες με τίτλο "Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις".

Η κωδικοποίηση αυτή δίνεται με τη μορφή ενός εύχρηστου άρθρου στο οποίο παρατίθενται σε γραμμοσκιασμένο φόντο μόνο οι διατάξεις που τροποποιήθηκαν, καταργήθηκαν ή προστέθηκαν, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βλέπουν εύκολα και χωρίς κόπο τι άλλαξε με τις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν.
Τονίζουμε, ότι η επιστημονική ομάδα, θα προβεί -όπως άλλωστε κάνει εδώ και χρόνια- στην άμεση κωδικοποίηση του φορολογικού της αρχείου, μόλις ο ανωτέρω νόμος λάβει αριθμό και δημοσιευθεί στο σχετικό Φ.Ε.Κ.
Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι έχουμε πάντα ως γνώμονα την άμεση ενημέρωση των συναδέλφων σε συνδυασμό όμως με την εγκυρότητα στον τομέα της κωδικοποίησης, ακολουθώντας βασικούς κανόνες. Όταν ένας νόμος λάβει τον σχετικό αριθμό και δημοσιευθεί στο Φ.Ε.Κ., τότε η επιστημονική ομάδα κωδικοποιεί έγκαιρα όλους τους σχετικούς νόμους. Κάθε διαφορετική αντιμετώπιση από μας που θα άφηνε έστω κι ένα μικρό περιθώριο λάθους (έχει συμβεί στο παρελθόν το κείμενο ενός ψηφισθέντος νομοσχεδίου να διαφέρει σε κάποια σημεία από αυτό που τελικώς δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ.) και ίσως οδηγούσε σε λάθος χειρισμούς τους συνδρομητές μας, είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμούμε γι΄αυτό και ακολουθούμε την ορθή διαδικασία κωδικοποίησης.

Για να δείτε την πληροφοριακή κωδικοποίηση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΑΝΕΣΤΗΣ | Ιανουαρίου 16, 2013 9:55 π.μ. | Reply
Χίλια μπράβο και ευχαριστώ για πολλοστή φορά στην ομάδα!
image description noName | Ιανουαρίου 16, 2013 12:23 μ.μ. | Reply
Μπράβο σας!!Συνεχίστε την υπεύθυνη δουλειά!!!
image description EIGBAR | Ιανουαρίου 16, 2013 6:08 μ.μ. | Reply
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο