Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Το νέο site του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Στον διαδικτυακό «αέρα» βρίσκεται από την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, η νέα, πλήρως αναβαθμισμένη, διαδικτυακή πύλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στην διεύθυνση www.eea.gr.

Το σύγχρονο portal του Ε.Ε.Α όχι μόνο υπηρετεί το στόχο της όλο και πιο ποιοτικής παροχής υπηρεσιών προς τα χιλιάδες μέλη του Επιμελητηρίου, αλλά η πλούσια θεματολογία του το καθιστά ταυτόχρονα ένα απαραίτητο εργαλείο ενημέρωσης για τον σύγχρονο επιχειρηματία και επαγγελματία σε κάθε περιοχή της χώρας. 

Στο www.eea.gr έχει ενσωματωθεί η εφαρμογή e – Επιμελητήριο, η λειτουργία της οποίας συνιστά και την υλοποίηση της δέσμευσης από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου για πάταξη της γραφειοκρατίας.

Ήδη περισσότεροι από 3.000 επαγγελματίες - μέλη του ΕΕΑ ανταποκρίθηκαν, μέσα σε λίγες μέρες, στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου να αρνηθούν τις ταλαιπωρίες, τις συγκοινωνίες, την κούραση, τις χαμένες εργατοώρες και την γραφειοκρατία και μέσω του e-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ έβγαλαν πιστοποιητικό, πλήρωσαν συνδρομή και επικαιροποίησαν τα στοιχεία της επιχείρησής τους στο ΕΕΑ από το γραφείο τους!

Στο e – Επιμελητήριο είναι δυνατή σε ελάχιστα λεπτά της ώρας η έκδοση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, η πληρωμή της συνδρομής, η αναζήτηση επιχείρησης μέσα από το μητρώο του Ε.Ε.Α. καθώς και η αλλαγή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης και του Επαγγελματία. Το e – Επιμελητήριο, στο βαθμό που γίνει «κτήμα» των μελών μας, θα μειώσει δραστικά το χρόνο αναμονής στα γκισέ, απεγκλωβίζοντας τον έμπορο και τον επαγγελματία από τις τυπικές διαδικασίες που πλέον θα γίνονται με τη χρήση του Διαδικτύου.

Κυρίαρχο ρόλο στη δομή της νέας ιστοσελίδας του Ε.Ε.Α έχει η σφαιρική, άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλη την οικονομική επικαιρότητα που επηρεάζει τη λειτουργία της επιχείρησης και την καθημερινότητα του επαγγελματία. Με ειδικές στήλες για κλαδικές και γενικές ειδήσεις που ανανεώνονται συνεχώς ο χρήστης του www.eea.gr αποκτά άμεση πρόσβαση στις σημαντικότερες εξελίξεις σχετικά με οικονομία, εργασιακά, ασφαλιστικό, φορολογία, ανταγωνισμό, προγράμματα ΕΣΠΑ, αποφάσεις Υπουργείων, Ασφαλιστικών Ταμείων και Δικαστηρίων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξειδικευμένες αναλύσεις και άρθρα από τα μέλη της Διοίκησης και τους επιστημονικούς συνεργάτες του Επιμελητηρίου. 

Στο νέο μας portal το κάθε μέλος μας μπορεί να παρακολουθεί και να κρίνει τις δράσεις που αναπτύσσουν ο Πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Α, στο πλαίσιο της διαρκούς μας προσπάθειας να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και τα αιτήματα των ελεύθερων επαγγελματιών, προτείνοντας στην Πολιτεία εφαρμόσιμες λύσεις, προσαρμοσμένες στην ιδιαιτερότητα του κάθε κλάδου.
Δελτία Τύπου, δηλώσεις του Προέδρου, δημόσιες παρεμβάσεις και υπομνήματα προς τους αρμόδιους φορείς της Κυβέρνησης, έχουν τη δική τους θέση στο www.eea.gr

Η υλοποίηση του νέου διαδικτυακού κόμβου www.eea.gr είναι ένας σημαντικός σταθμός στην πορεία ενδυνάμωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και αναβάπτισης του Επιμελητηριακού Θεσμού γενικότερα. Το Ε.Ε.Α, οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αγωνιστούν από κοινού για να δημιουργήσουν το 2013 προϋποθέσεις ανάπτυξης για τη χώρα και τους πολίτες της.


Παντελής Παναγιώτης
Φορολογικός Σύμβουλος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Παρακαλώ όσοι συνάδελφοι λογιστές επιθυμούν να θέσουν τις παρατηρήσεις και τα σχόλια τους να στείλουν e - mail στο [email protected].
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο