Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με 166 ψήφους - Ποιές διατάξεις αποσύρθηκαν

Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με 166 ψήφους

Μετά από μια δεκάωρη έντονα φορτισμένη συζήτηση η κυβερνητική τρικομματική πλειοψηφία υπερψήφισε χθες στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο στο οποίο είχαν ενσωματωθεί διατάξεις από έξι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που αποτελούν προϋπόθεση για τους δανειστές μας ώστε να εκταμιευθεί η δόση, ύψους 9,2 δισ. ευρώ μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Τελικά αποσύρθηκαν πέντε άρθρα από το πολυνομοσχέδιο τα οποία θα κατατεθούν σε νέα σχέδια νόμου.
 
Συγκεκριμένα, αποσύρθηκαν και θα κατατεθούν σε νέα σχέδια νόμου τα εξής άρθρα:
 
-Το άρθρο 23 με το οποίο ρυθμίζονται θέματα του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και επέρχονται αλλαγές στον τρόπο υποβολή των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
 
-Το άρθρο 42 με το οποίο ρυθμίζεται το ζήτημα των εδρών των μεταβατικών Πρωτοδικείων στις έδρες των συγχωνευόμενων Ειρηνοδικείων.
 
-Το άρθρο 47 που αναφερόταν στην αντικατάσταση διατάξεων του Κώδικα ΦΠΑ για την μίσθωση μεταφορικών μέσων.

-Το άρθρο 48 που προέβλεπε τις νέες κυρώσεις για την παράβαση διατάξεων του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών.
 
-Το άρθρο 49 που αναφερόταν στις αρμοδιότητες του Πολεοδομικού Γραφείου του ΕΟΤ και των Υπηρεσιών Δόμησης των Δήμων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description SARAKINOS | Ιανουαρίου 15, 2013 1:32 π.μ. | Reply
Τι θα πει αυτό : "αποσύρθηκαν και θα κατατεθούν σε νέα σχέδια νόμου τα εξής άρθρα", να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι ;;; Μας δουλεύουνε πια...!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο