Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΥΠΟΙΚ: Απαλλαγή των σκαφών αναψυχής από φόρο πολυτελούς διαβίωσης - Απόσυσρη και των προστίμων για των ΚΦΑΣ

Την απαλλαγή των σκαφών αναψυχής από τον ετήσιο φόρο πολυτελούς διαβίωσης αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών καθώς, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, σχεδιάζεται η διαδικασία επιβολής ετήσιου τέλους πλόων για όλα τα σκάφη που εισέρχονται στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Πρόκειται για αίτημα του υπουργείου Ναυτιλίας.

Αποσύρεται επίσης το άρθρο 48 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών που προέβλεπε αυστηρές κυρώσεις σε περιπτώσεις φοροδιαφυγής με ανακριβή, πλαστά ή εικονικά τιμολόγια, νόθευση φορολογικών στοιχείων ή καταχώρηση στα βιβλία αγορών ή εξόδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διατάξεις ενδεχομένως θα κατατεθούν εκ νέου σε άλλη μορφή, ενώ αλλαγές επήλθαν και στα μεσιτικά εφοπλιστικά γραφεία που είναι υποχρεωμένα να πληρώνουν το νέο φόρο επί της εισαγωγής συναλλάγματος.

Πηγή: http://www.skai.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΙΩΑΝΝΗΣ | Ιανουαρίου 14, 2013 7:47 μ.μ. | Reply
Λέω να κλείσω το γραφείο για κάνα εξάμηνο και μόλις καταλάβουν τι θέλουν να ψηφίσουν και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε τότε να το ξαναανοίξω......έλεος
image description ΕΛΕΟΣ | Ιανουαρίου 14, 2013 7:30 μ.μ. | Reply
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!
image description xaxaxaxaxaxxaxaxaxa | Ιανουαρίου 14, 2013 8:30 μ.μ. | Reply
Λοιπόν ε μ έχει πιάσει νευρικό γέλιο ένα γιατρό λέμε να με συνεφέρει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
image description ΞΕΦΤΥΛΑ | Ιανουαρίου 14, 2013 10:09 μ.μ. | Reply
Απόρρητες πληροφορίες λένε ότι το ζήτησε η Τρόϊκα για λόγους άνισης μεταχείρησης των πολιτών αυτής της χώρας!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο