Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δείτε το ενημερωμένο χρηστικό βοήθημα για τον Κ.Φ.Α.Σ.

Η επιστημονική ομάδα του TaxHeaven, πάντα με κύριο μέλημα την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των συναδέλφων, αρχικά συνέταξε και στη συνέχεια επικαιροποίησε το κάτωθι χρηστικό βοήθημα για τον νέο Κ.Φ.Α.Σ..
Χρηστικό βοήθημα για τον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών

Μέσα από αυτόν τον οδηγό έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τα ακόλουθα:
Στο τέλος κάθε παραγράφου αρχικά είχαν ενσωματωθεί τα εδάφια εκείνα της αιτιολογικής έκθεσης του ν.4093/2012 που αφορούσαν τις παραγράφους αυτές. Μετά την κοινοποίηση της ερμηνευτικής εγκυκλίου του Κ.Φ.Α.Σ. (σ.σ. 7.1.2013), προστέθηκαν και τα εδάφια της ερμηνευτικής εγκυκλίου που αφορούσαν τις ίδιες παραγράφους.  Επίσης, έχουν ενσωματωθεί και οι διατάξεις εκείνες του Π.Δ. 186/1992 (Κ.Β.Σ.), οι οποίες μνημονεύονται στον νέο Κ.Φ.Α.Σ. και ισχύουν ακόμη, σύμφωνα με την ερμηνευτική εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών. Τέλος, προστέθηκε ένα χρηστικό ευρετήριο περιεχομένων με υπερσυνδέσεις, έτσι ώστε να διευκολύνουμε τους συναδέλφους στην άμεση αναζήτηση των θεμάτων που τους ενδιαφέρουν. Με τον τρόπο αυτόν έχετε στη διάθεσή σας έναν  πλήρη και εύχρηστο οδηγό για τη μελέτη του Κ.Φ.Α.Σ..


Επιμέλεια

Επιστημονική ομάδα του TaxHeaven
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Alex | Ιανουαρίου 11, 2013 6:52 μ.μ. | Reply
Μπράβο σας, Πολύ καλό & χρηστικό.
image description DJGATS | Ιανουαρίου 11, 2013 8:53 μ.μ. | Reply
Ευχαριστούμε! συνεχίστε έτσι..
image description MARIO | Ιανουαρίου 11, 2013 8:36 μ.μ. | Reply
Εύγε!! Καταπληκτική δουλειά!!! Με κάτι τέτοιες ενέργειες γίνεται ακόμα πιο καθαρό πόσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ είναι αυτοί που μας κυβερνούν, κάνατε τη δουλειά που έπρεπε κανονικά να κάνουν οι κρατικοδίαιτοι καρεκλοκένταυροι του Υπουργείου Οικονομικών
image description VASSILIS | Ιανουαρίου 12, 2013 11:07 π.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ
image description seimenis | Ιανουαρίου 12, 2013 9:29 μ.μ. | Reply
πρέπει νά τούς προσέχουν όλοι οι φοροτεχνικοί. Να είναι καλά γιά να κάνουν τά αυτονόητα που οι "ανόητοι" δέν κάνουν γιά νά διευκολύνουν τό έργο τών Λογιστών-Φοροτεχνικών.Τούς ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο