Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Το νέο site της Γ.Γ.Π.Σ. (beta version)

Αγαπητοί χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, στo πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειας να βελτιώνει τις υπηρεσίες της, προέβη στην αναμόρφωση του ιστοχώρου της (www.gsis.gr). Και σε εύλογο χρονικό διάστημα, το νέο site θα τεθεί παραγωγικά στη διάθεση του κοινού.

Δεδομένου ότι πάντοτε οι απόψεις σας έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, παρακαλούμε να επισκεφθείτε το νέο site (beta version) και να υποβάλετε τυχόν προτάσεις και σχόλια, που θα αποτελέσουν για μας το κίνητρο για περαιτέρω βελτιώσεις ώστε το νέο site να αποκτήσει εμφανισιακά, λειτουργικά και χρηστικά τη μεγαλύτερη δυνατή ευστοχία και αρτιότητα.

Το url για την προσπέλαση του νέου site (σε beta version) είναι:

Τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας παρακαλούμε να αποστείλετε στο e-mail: [email protected]

Εν αναμονή της πολύτιμης συνεργασίας σας, ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Παρατήρηση

Λόγω χρήσης self-signed πιστοποιητικού στο beta περιβάλλον, κατά την πρώτη προσπάθεια εισόδου στο site θα αντιμετωπίσετε το μήνυμα της παρακάτω εικόνας. Πατήστε: «Continue to this website (not recommended)» για να προχωρήσετε.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο