Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για οφειλές προς το δημόσιο.

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.


Συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερις (4) ημεδαποί για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Αναλυτικά:
 
1. Συνελήφθη στην Κηφισιά, από αστυνομικούς του Τ.Α. Κηφισιάς, 47χρονος ημεδαπός, Διευθύνων Σύμβουλος Εταιρείας Τηλεφωνικών Υπηρεσιών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 5.391.578,58 ευρώ.

2. Συνελήφθη στο Ελληνικό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 56χρονος ημεδαπός επιχειρηματίας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, εισφορών στο Ι.Κ.Α. και μη απόδοση Φ.Π.Α. συνολικού ποσού 1.074.350,36 ευρώ.
 
3. Συνελήφθη στα Μελίσσια, από αστυνομικούς του Τ.Α. Μελισσίων, 43χρονος ημεδαπός, Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας για μη καταβολή εισφορών στο Ι.Κ.Α. ύψους 490.783,31 ευρώ.

4. Συνελήφθη στο Χολαργό, από αστυνομικούς του Τ.Α. Χολαργού, 75χρονος ημεδαπός, Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 134.501,37 ευρώ.
 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description spirosvii | Ιανουαρίου 7, 2013 11:14 π.μ. | Reply
Καλό είναι αυτό, αρκεί να μπαίνει και κάνα φράγκο στο ταμείο. Φαντάζομαι στο τέλος (μακάρι να έρθει) θα πρέπει να συλλάβουν και τους εαυτούς τους, γιατί όλο και κάπου θα είναι μπλεγμένοι!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο