Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή η ψήφιση του φορολογικού

Συνάντηση Σαμαρά-Στουρνάρα

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα έχει ψηφιστεί το φορολογικό, όπως αποκάλυψε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας που είχε το πρωί της Παρασκευής συνάντηση μίας ώρας στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό.

Τους δύο άντρες απασχόλησε η προώθηση των προαπαιτούμενων δράσεων προκειμένου οι επόμενες δόσεις του δανείου της τρόικας να εκταμιευθούν απρόσκοπτα.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς κατά τον υπουργό Οικονομικών, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι η πιο σημαντική από τις προαπαιτούμενες δράσεις.

Σε σύντομο διάλογο που είχε με τους δημοσιοργάφους, ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι το φορολογικό νομοσχέδιο θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο μέχρι την επόμενη Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Κληθείς να σχολιάσει τις συλλήψεις δημοσίων προσώπων για οφειλές προς το δημόσιο ο κ. Στουρνάρας απάντησε: «Πάμε καλά, οι Αρχές κάνουν τη δουλειά τους».

Οσον αφορά τις επιθέσεις που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Στουρνάρας αρκέστηκε να πει: «Δεν με απασχολεί το θέμα».

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description anonymous | Ιανουαρίου 4, 2013 5:32 μ.μ. | Reply
We do not forget. Expect us.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο