Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Επιχειρηματικές ευκαιρίες 400 εκατ. ευρώ από το ΕΠΑΝ

Σε 370 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο συνολικός προϋπολογισμός των προσκλήσεων υποβολής επενδυτικών προτάσεων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο έχει εισέλθει στην τελική ευθεία υλοποίησης

Σε 370 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο συνολικός προϋπολογισμός των προσκλήσεων υποβολής επενδυτικών προτάσεων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο έχει εισέλθει στην τελική ευθεία υλοποίησης. Παράλληλα σχεδιάζονται νέες δράσεις που θα προκηρυχθούν εντός του επόμενου διμήνου και οι οποίες προέκυψαν μετά και την τελευταία τρίτη αναθεώρηση του προγράμματος.
H εκτιμώμενη δημόσια δαπάνη των νέων αυτών δράσεων υπολογίζεται σε 66 εκ. ευρώ και σε αυτές περιλαμβάνεται η επιδότηση του επιτοκίου των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων με τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες μέσω του ΤΕΜΠMΕ, με προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ, αλλά και το ειδικό πρόγραμμα για την κλωστοϋφαντουργία, με εκτιμώμενη δημόσια δαπάνη επίσης 20 εκατ. ευρώ.

Με τα νέα αυτά προγράμματα προβλέπεται η ενίσχυση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η εισαγωγή της χρήσης του Διαδικτύου στα τουριστικά καταλύματα, η ενίσχυση ειδικών ομάδων πληθυσμού, όπως οι πολύτεκνες οικογένειες, αλλά και η ενίσχυση της Ημαθίας, που πλήττεται από την αποβιομηχάνιση και την ανεργία.

Πηγή express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο