Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Ανακοίνωση Ο.Ε.Ε. για τα σεμινάρια στις 9 & 10 Ιανουαρίου με θέμα τον Κ.Φ.Α.Σ.

Αθήνα Σεμινάριο «Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών» 9 & 10 Ιανουαρίου

Σχετικά με την επανάληψη του ενημερωτικού σεμιναρίου με θέμα «Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών» ενημερώνουμε όσους συνάδελφους και Λογιστές Φοροτεχνικούς έχουν υποβάλλει αίτηση παρακολούθησης, ότι τα προγραμματισμένα σεμινάρια με ημερομηνίες διεξαγωγής 9 και 10 Ιανουαρίου 2013 στην Αθήνα, αναβάλλονται λόγω προβλήματος συγκρότησης του αρμοδίου για τη διάθεση του εισηγητή οργάνου του Υπουργείου Οικονομικών, με αποτέλεσμα την αναγκαστική μετατόπιση των ημερομηνιών διεξαγωγής.

Με νεώτερη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές οι νέες ημερομηνίες καθώς και τα στοιχεία των ακροατών ανά ομάδα παρακολούθησης.

Όπως και σε παλαιότερη ανακοίνωση έχει αναφερθεί, τονίζουμε ότι με απόφαση της Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. το σεμινάριο θα επαναλαμβάνεται μέχρι να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις, που έχουν υποβληθεί από μέλη του Ο.Ε.Ε. και Λογιστές Φοροτεχνικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2105203922.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο