Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κρίσιμες Αποφάσεις για το Γ ΚΠΣ

Κρίσιμες αποφάσεις θα ληφθούν στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Γ ΚΠΣ σήμερα, όπου μετέχουν και εκπρόσωποι της Ε.Ε. Το 2007 η χώρα μας θα...

Κρίσιμες αποφάσεις θα ληφθούν στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Γ ΚΠΣ σήμερα, όπου μετέχουν και εκπρόσωποι της Ε.Ε. Το 2007 η χώρα μας θα πρέπει να σπάσει κάθε ρεκόρ απορρόφησης αφού, εκτός από ένα ποσό 1.800 εκατ. κοινοτικών πόρων από το Γ ΚΠΣ, θα πρέπει να απορροφήσει άλλα 2.907 εκατ. ευρώ από το Δ ΚΠΣ.

Πηγή Ναυτεμπορική

Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Παρακολούθησης του Γ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (Γ ΚΠΣ) σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

    Πρόκειται για την ένατη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης και μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, είναι η πρόοδος εκταμιεύσεων των κοινοτικών κεφαλαίων, η πορεία δράσεων του συνολικού προγράμματος, τα συστήματα διαχείρισης και ελέγχου του Γ ΚΠΣ και η παρακολούθηση της εφαρμογής των συστημάτων διαχείρισης και ελέγχου των προγραμμάτων αυτών.

    Επίσης θα συζητηθούν οι διαδικασίες μετάβασης στην προγραμματική περίοδο 2007-2013, οι προτάσεις αναθεώρησης των επιχειρησιακών προγραμμάτων και οι νέες δράσεις. Ακόμα έχει προγραμματιστεί να συζητηθούν θέματα σχετικά με τις ενισχύσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα περιφερειακά επιχειρησιακά προγράμματα, οι δράσεις αστικής ανάπλασης και οι δράσεις προβολής και προώθησης των προϊόντων.

    Οι εργασίες της Επιτροπής Παρακολούθησης θα αρχίσουν με ομιλία του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη και θα ακολουθήσει εισήγηση του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χρήστου Φώλια, προέδρου της Επιτροπής Παρακολουθησης του Γ ΚΠΣ.

    Η Επιτροπή Παρακολούθησης, τις απογευματινές ώρες, θα συζητήσει θέματα σχετικά με την πρόοδο των διαδικασιών σχεδιασμού της νέας προγραμματικής περιόδου 2007-2013, την πρόοδο προετοιμασίας του θεσμικού πλαισίου και ζητήματα σχετικά με το συντονισμό των δράσεων της αγροτικής ανάπτυξης.


Πηγή ΑΠΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο