Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Aντικατάσταση 51 διευθυντών εφοριών από τον Γ. Μαυραγάνη - Η Π.Ο.Ε. - Δ.Ο.Υ. αντιδρά και μιλά για λογικές «Μαυρογιαλούρου»


ΠΟΕ-ΔΟΥ
Αθήνα 2-1-2013
Αρ.Πρωτ. 159
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς ούτε το πνεύμα των Χριστουγέννων, ούτε η αλλαγή του χρόνου εμποδίζει τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Μαυραγάνη, να συνεχίσει τις λογικές «Μαυρογιαλούρου»
της μεταπολεμικής εποχής. Με νέες αποφάσείς του στις 31.12.2012 (!) έκανε νέες τοποθετήσεις - μετακινήσεις Διευθυντών  αποδεικνύοντας ότι δεν κατάλαβε (;) τίποτα από την αναστάτωση που δημιούργησαν οι προηγούμενες αποφάσεις.

Η Ομοσπονδία εφοριακών για μια φορά ακόμη, όπως διαχρονικά κάνει με παρεμβάσεις της (τα πλήρη κείμενα στο www.poedoy.gr) τονίζει:

1. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ σε κάθε υπηρεσιακή μεταβολή ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΟΡΑ με ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ - ΕΝΙΑΙΑ - ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (γραπτές εξετάσεις κ.λπ.). Πλήρη εφαρμογή του Υπαλληλικού Κώδικα και κατάργηση του άρθρου 55 του Ν. 4002/2011.

2. Δεν θα μείνουμε απαθείς στις προσπάθειες όσων επιθυμούν πολιτικές παρεμβάσεις στις υπηρεσίες μας ΧΘΕΣ - ΣΗΜΕΡΑ - ΑΥΡΙΟ. Αν δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από τις πρόσφατες εξελίξεις, απλά θα έχουν την ίδια τύχη με τους πρωταγωνιστές.

3. Καλούμε τόσο τα κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση όσο και αυτά που είναι στην Αντιπολίτευση, να ξεκαθαρίσουν την στάση τους, για το όλο θέμα και να μην κρύβονται πίσω από προφάσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ
Ο ΠΡΟΕΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠANEΛΛHNIA OMOΣΠONΔIA EPΓAZOMENΩN
ΣTIΣ ΔHMOΣIEΣ OIKONOMIKEΣ YΠHPEΣIEΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description thanos | Ιανουαρίου 3, 2013 8:40 π.μ. | Reply
ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ???????
image description 969 | Ιανουαρίου 3, 2013 11:09 π.μ. | Reply
Η απαίτηση στην αξιοκρατία μόνο καλό μπορεί να κάνει σε όλους μας αν πραγματικά εφαρμοστεί, είτε στους εφοριακούς είτε στους Συναδέλφους Λογιστές Φοροτέχνες είτε στις Επιχειρήσεις , Εσύ αγαπητέ δεν την θέλεις την Αξιοκρατία ???? Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση το ζητούμενο δεν είναι η απαίτηση ( έτσι πρέπει να είναι από όλους και για όλους τους κλάδους) αλλά το εάν αυτοί που ξηλώνονται είχαν και έχουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ αξιολογηθεί ως άξιοι ή ως ανάξιοι τόσο όταν επιλέχθηκαν καθώς και τώρα. Η πόλωση και το αλληλοφάγωμα των επαγγελματικών τάξεων κανέναν δεν ωφελεί... Πολλά κακά και άσχημα συνέβησαν στο παρελθόν, ας μας διδάξουν τι να αποφύγουμε στο μέλλον και όχι τι να μισούμε .
image description DRIVECENTER | Ιανουαρίου 3, 2013 9:34 π.μ. | Reply
Στηρίζω και καλώ όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την πολιτική Μαυραγάνη. Μα με την πολιτική αυτή δεν γίνεται δουλειά. Δώσε περισσότερο ξήλωμα... κι ας πέσουν και μερικές ποινές, κι ας ανασκαλίσουμε λιγάκι και τις υποθέσεις δωροδοκίας και εκβιασμών που τις έφαγε η μαρμάγκα.
image description Klitiras_sto_Paidiko_stathmo_ | Ιανουαρίου 3, 2013 12:51 μ.μ. | Reply
ρε σεις οταν λαδωνονται δημοτικοι υπαλλληλοι του δημοτικού,οι εφοριακοι που χρειαζεται να ξερουν και 5 νομους φορτωνουν άσχημα.
image description ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ | Ιανουαρίου 3, 2013 1:14 μ.μ. | Reply
Αγαπητοι εφοριακοι όταν δεν σέβεστε στις συναλλαγές τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας δέν θα βρείτε ποτέ στίρηξη ουτε σε δίκαια αλλα ούτε σε αδικα μέτρα......
image description ΛΟΓΙΣΤΗΣ | Ιανουαρίου 3, 2013 4:34 μ.μ. | Reply
ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.........ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΛΠ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΠΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.............................!!!!!!!!!!!!!!!!
image description ΙΩΑΝΝΗΣ | Ιανουαρίου 3, 2013 6:32 μ.μ. | Reply
ΝΑ ΞΥΛΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΦΡΟΥΡΟΙ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο