Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σχεδόν βέβαιη η παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας - όχι για την κατάθεση πινακίδων

Μέσα στις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε κατά πόσον θα δοθεί παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, αναφέρει σε δημοσίευμά του το protothema.gr.

Ο ίδιος ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης, επιβεβαίωσε το Σάββατο ότι εξετάζεται η παράταση, κάτι που συνδυάζεται και με τη μειωμένη προσέλευση των ιδιοκτητών ΙΧ στις Εφορίες και τις τράπεζες, τουλάχιστον μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή.

Για το ίδιο θέμα το newsit Γράφει:


Βέβαιη η παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Σε μικρή παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2013, που κανονικά λήγει τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου,  προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.
 
Πάντως χιλιάδες είναι οι οδηγοί δεν έχουν πληρώσει ακόμη το ποσό που τους αναλογεί και γι’ αυτό το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να δώσει ολιγοήμερη παράταση.

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότεροι πολίτες να πήγαιναν σε τράπεζες και εφορίες για το ειδικό σήμα την τελευταία στιγμή, φέτος όμως είναι διαφορετικά αφού λόγω κρίσης είναι πάρα πολλοί εκείνοι που δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.

Η ολιγοήμερη παράταση θεωρείται σχεδόν βέβαιη όπως άφησε να εννοηθεί ο Γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης. Η παράταση αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα και θα είναι για πέντε ή 10 μέρες.

Όπως τόνισε στην τηλεόραση της ΝΕΤ ο κ. Θεοχάρης, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της παράτασης, για να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες, όμως η παράταση θα είναι μόνο για λίγες ημέρες.


Επίσης για το ίδιο θέμα η Ημερησία γράφει:

Σίγουρη η παράταση 5-10 ημερών για τα τέλη κυκλοφορίας
Δύο στους 10 ιδιοκτήτες αυτοκινήτου δεν έχουν παραλάβει τα τέλη κυκλοφορίας, μία ημέρα πριν από τη λήξη της προθεσμίας. Τη Δευτέρα είναι η τελευταία ημέρα παραλαβής τους, ωστόσο, είναι σίγουρο ότι το υπουργείο Οικονομικών θα ανακοινώσει μια παράταση που μπορεί να είναι 5 ή 10 ημέρες. Η ολιγοήμερη παράταση θεωρείται σχεδόν βέβαιη όπως άφησε να εννοηθεί ο Γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης.
Όπως τόνισε στην τηλεόραση της ΝΕΤ ο κ. Θεοχάρης, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της παράτασης, για να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες, όμως η παράταση θα είναι μόνο για λίγες ημέρες.


 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description MARIO | Δεκεμβρίου 31, 2012 9:38 π.μ. | Reply
Άντε δώστε να τελειώνουμε μας τα έχουν πρήξει!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο