Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ο Υπουργός Οικονομικών καλεί όλους όσους έχουν βγάλει χρήματα έξω να τα επιστρεψουν στην Ελλάδα.

Η ψήφιση των αλλαγών στη φορολογία εισοδήματος έως τις 11 Ιανουαρίου, αποτελεί βασικό βήμα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει μαραθώνιος διαβουλεύσεων μεταξύ του οικονομικού επιτελείου, της ειδικής Ομάδας εμπειρογνωμόνων που θα συσταθεί από το υπουργείο Οικονομικών αλλά και των τεχνοκρατών της τρόικα, για το νομοσχέδιο που θα φέρει ανατροπές στους φορολογικούς ελέγχους αλλά και στις ποινικές κυρώσεις για τους φοροφυγάδες.

Σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας κάνει λόγο για μετατόπιση των φορολογικών βαρών από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, στους ελεύθερους επαγγελματίες και τις εταιρίες. Ο υπουργός Οικονομικών τονίζει ότι θα υπάρξουν αυστηρότερες διαδικασίες ελέγχου για όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό και καλεί όλους όσους έχουν βγάλει χρήματα έξω να τα επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΜΑΡΙΟΝ | Δεκεμβρίου 31, 2012 12:11 π.μ. | Reply
Ασφαλώς να φέρουμε τα χρήματά μοας πίσω! Μετά όμως από τους κρατούντες!
Ας δώσουν το καλό παράδειγμα, ομολογώντας πότε και πόσα χρήματα έχουν στο εξωτερικό, και θα ακολουθήσω μετά χαράς!
Αλλιώς τι το κάναμε εδω πέρα?Σαν τον παπά που ενώ στο κήρυγμα έλεγε "όποιος έχει δύο χιτώνες να δώσει τον έναν στους φτωχούς", μετά, οταν πήγε σπίτι και διαπίστωσε ότι η παπαδιά έιχε δώσει τον δικό του δεύτερο χιτώνα στους φτωχούς την μάλωσε, με την αιτιολογία "αυτά τα λέμε για τους άλλους, όχι για μας!!!".
Τελείωσαν κύριοι οι ψευτιές σας.
Η υποκρισία περισσεύει...
image description Ιωάννης | Ιανουαρίου 2, 2013 1:45 μ.μ. | Reply
Ναι... μ***κες είναι οι άνθρωποι να φέρουν τα χρήματά τους πίσω. Όπως είπε και ο κύριος στο πρώτο σχόλιο. Ας ξεκινήσουν με τα δικά τους που έβγαλαν έξω και ας αφήσουν τις ψευτοπατριωτικές κορώνες και τους εκφοβισμούς για κανα μπάρμπα που ψηφίζει ακόμα ΠΑΣΟΚ δαγκωτό. Δεν κατάλαβαίνω πως θα πείσουν τον κόσμο ότι είναι ειλικρινής όταν κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ένας Παπαντωνίου, ένας Σημίτης, ένας Παπακωσταντίνου. Τα ψέμματα και οι πολιτικές κορώνες που μάθανε στις νεολαίες οι ψευτο-δημοκράτες, ψευτο-επαναστάτες ζιβαγκοφόροι του Πολυτεχνείου... τέλος!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο