Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Θα χρειαστούν μία ή δύο δεκαετίες για την ανάκαμψη της Ελλάδας - υποστηρίζει ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Μία ή δύο δεκαετίες εκτιμά ότι θα χρειαστούν για να ανακάμψει από τη χρηματοοικονομική κρίση η Ελλάδα ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), Βέρνερ Χόγιερ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Berliner Zeitung, η οποία θα δημοσιευθεί την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου.
 
Στη συνέντευξή του ο Χόγιερ κατηγορεί ακόμα τους Ευρωπαίους ηγέτες για έλλειψη θάρρους στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής, καθώς θεωρεί ότι απέτυχαν να οδηγήσουν την Ευρώπη μπροστά.
 
“Έχουμε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ο Πρόεδρος της Εθρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, μας εξασφάλισε χρόνο με το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων στη δευτερογενή αγορά, το οποίο οι πολιτικοί πρέπει τώρα να χρησιμοποιήσουν”, τονίζει εξάλλου.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description NIKOS | Δεκεμβρίου 27, 2012 1:03 μ.μ. | Reply
Ή ΣΤΑ 49 Ή ΣΤΑ 59 ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ.
image description ΛΟΥΚΑΣ | Δεκεμβρίου 27, 2012 2:48 μ.μ. | Reply
Μωρέ μπράβο αισιοδοξία πουέχει ο Βέρνερ!!!!
image description CharlieBlue | Δεκεμβρίου 27, 2012 3:51 μ.μ. | Reply
Μόνο ο Βέρνερ; Εδώ "η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές", πέρυσι, φέτος, το 2020 ή 2022, σε τρία τέρμινα... Καταταχτείτε, μας λέγανε...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο