Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εκκλησιαστική γη σε όσους θέλουν να γίνουν αγρότες

Εκκλησιαστική γη σε όσους θέλουν να γίνουν αγρότες              
 
 Η πατρίδα μας βιώνει κρίσιμες καί οδυνηρές στιγμές αγωνίας καί αβεβαιότητας γιά τον επιούσιο του λαού της και για το αύριο, ανέφερε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, τονίζοντας ότι "καλούμαστε όλοι, ο καθένας μέ τις γνώσεις, τις ικανότητες και τα χαρίσματά του, να συμβάλουμε στη σωτηρία του τόπου μας.  Ο Αρχιεπίσκοπος υπογραμμίζει ότι η Εκκλησία θα βοηθήσει όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με αγροτικές εργασίες, προσφέροντάς τους τη διαθέσιμη γη της.

Όποιος επιθυμεί να εργαστεί στην ελληνική γη, συμβάλλοντας στη διατροφική επάρκεια της χώρας και στην ανάπτυξη σύγχρονων εξαγώγιμων προϊόντων καλλιέργειας καί βοσκής, ας γνωρίζει ότι, όση λίγη γη ανήκει ακόμα στην εκκλησία, θα είναι στη διάθεσή του, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ιερώνυμος.  

Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ethos | Δεκεμβρίου 27, 2012 2:21 μ.μ. | Reply
αυτο ακουστηκε πολυ ομορφα
image description georkar | Δεκεμβρίου 27, 2012 3:57 μ.μ. | Reply
EΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ.!!!!!!ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΙΔΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 700 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ @#[email protected]#[email protected]# ΑΛΛΑ Ο Λ Α !!!!!! ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ ΠΑΡΕΑ ΠΩς ΘΑ ΑΓΟΑΣΟΥΝ ΟΙ "ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ¨¨
image description DimitrisD | Δεκεμβρίου 28, 2012 9:47 π.μ. | Reply
"όση λίγη γη ανήκει ακόμα στην εκκλησία" -Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Σας ξέφυγε μια "μικρή" λεπτομέρεια.
...Οι εκτάσεις που ανήκουν στην εκκλησία και είναι χαρακτηρισμένες ως δασικές να αποχαρακτηριστούν και μετά να δοθούν σε όποιον θέλει να τις καλλιεργήσει....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο