Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στο φως μεγάλη απάτη με επιταγές στον ΕΟΤ

Στο φως μεγάλη απάτη με επιταγές στον ΕΟΤ

Οσμή μεγάλης απάτης στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού μετά τη σύλληχη του πρώην ειδικού συμβούλου του προσφάτως παραιτηθέντα γενικού γραμματέα, Νίκου Καραχάλιου. Η αστυνομία συνέλαβε επίσης τέσσερα ακόμη άτομα που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση στην υπηρεσία, απάτη, πλαστογραφία και σύσταση και συμμορία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να εξαργυρώσουν επιταγή ύψους 147.000 ευρώ, που είχε κοπεί από τον ΕΟΤ για ξενοδοχείο της Σύρου, που όμως αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμιά απαίτηση από τον οργανισμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην ειδικός σύμβουλος είχε παράτυπα μπλοκ επιταγών από το οποίο κόπηκε επιταγή την οποία προσπάθησε να εξαργυρώσει μια κοπέλα από τράπεζα. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο ΕΟΤ και αποκαλύφθηκε ότι ο Οργανισμός δε χρωστούσε στο ξενοδοχείο της Σύρου, υπέρ του οποίου θα γινόταν η εξαργύρωση της επιταγής. Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στους δράστες και οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν τα Χριστούγεννα στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση στην υπηρεσία, απάτη, πλαστογραφία, σύσταση και συμμορία σε βαθμό κακουργήματος, τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και πήρα προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή.

Πηγή Ημερησία

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description name | Δεκεμβρίου 27, 2012 12:59 μ.μ. | Reply
Για τις αδρανείς καταθέσεις που είναι στο εξωτερικό αναφέρεστε;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο