Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 και από την ΑΓΝΟ

Αίτηση για να υπαχθεί στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε η γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι και προμηθευτές να βρίσκονται “στον αέρα”.

Τα προβλήματα της εταιρείας δεν ήταν, ασφαλώς, άγνωστα, καθώς η ΑΓΝΟ είχε φτάσει να κατέχει μερίδιο αγοράς λιγότερο από το 2% του κλάδου, ενώ οι εργαζόμενοι εδώ και αρκετό καιρό πληρώνονταν με καθυστέρηση.

Σημειώνεται ότι η ΑΓΝΟ είχε ιδιωτικοποιηθεί πριν από σχεδόν δέκα χρόνια και ανήκε στον όμιλο Κολιός, μετά από διαγωνισμό της Αγροτικής Τράπεζας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα την υπαγωγή τους στο άρθρο 99 ζήτησαν και άλλες γνωστές ελληνικές εταιρείες, όπως οι Neoset και Fokas.

πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο