Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

M.E.TEX.Ω. στην κοινωνία της πληροφορίας & οι προτάσεις της Singular Software

Η Δράση «Μικρές Επιχειρήσεις & ΤΕΧνολογική Ώθηση (Μ.Ε.ΤΕΧ.Ω.) στην Κοινωνία της Πληροφορίας» έχει ως στόχο να ενισχύσει τις επιχειρήσεις για την προμήθεια και εγκατάσταση.....

Η Δράση «Μικρές Επιχειρήσεις & ΤΕΧνολογική Ώθηση (Μ.Ε.ΤΕΧ.Ω.) στην Κοινωνία της Πληροφορίας» έχει ως στόχο να ενισχύσει τις επιχειρήσεις για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού, εφαρμογών πληροφορικής και επικοινωνιών, καθώς και για την προμήθεια συμπληρωματικών υπηρεσιών αναγκαίων για τη λειτουργία των εφαρμογών.

Προϋπολογισμός : Μέγιστος προϋπολογισμός ανά πρόταση τα 10.000€ και ελάχιστος τα 4.000€

Ποσοστό επιχορήγησης : Επιχορήγηση ίση με το 50% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού

Καταληκτική ημ/νία υποβολής προτάσεων : Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του Β Κύκλου της Δράσης, έχει οριστεί η 30η Ιουνίου 2006

Περισσότερες λεπτομέρειες : http://www.metexo.gr

Προτάσεις της Singular Software
σε συνεργασία με τα Singular Business Centers & τους Εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της

Singular Manager Next
Εμπορική εφαρμογή που απευθύνεται στις μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν την μέγιστη αξιοποίηση των στοιχείων τους. Περιλαμβάνει τα υποσυστήματα Πελατών, Προμηθευτών, Αποθήκης, Αγορών, Πωλήσεων , Εντατικής Λιανικής, Αξιόγραφων

Singular Control 
Εμπορική εφαρμογή που απευθύνεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν την μέγιστη αξιοποίηση των στοιχείων τους. Περιλαμβάνει τα υποσυστήματα Πελατών, Προμηθευτών, Αποθήκης, Αγορών, Πωλήσεων , Εντατικής Λιανικής, Αξιόγραφων   και επιπλέον διαχείριση παραγγελιών, παρακολούθηση πωλητών και αντιστοιχίσεις παραστατικών, δύο αποθηκευτικοί χώροι.

Footsteps (CRM)
Eνα πρωτοποριακό πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Σχέσεων με Πελάτες (Customer Relationship Management (CRM)) που συλλέγει, από όλα τα τμήματα και τα κανάλια επικοινωνίας (Πωλήσεις, Marketing, Υποστήριξη) της επιχείρησης, τις πληροφορίες για τον πελάτη και τις διαθέτει ενιαία σε κάθε επαφή μαζί του.

Singular Hotel System BASE Front Office
 Περιλαμβάνει: Πλάνα δωματίων & κρατήσεων, Τιμοκατάλογοι–Ειδικά πακέτα (all inclusive), Προτιμολόγηση–Συγκεντρωτική τιμολόγηση, Χρεώστες – Ιστορικό πελατών, Ανταλλαγή συναλλάγματος, Εσωτερικός έλεγχος, Reporting και κρατήσεις γκρουπ.

Singular Enterprise 4U
To Singular Enterprise 4U είναι η πρόταση της Singular Software, για τη γρήγορη και ευέλικτη μετάβαση της μεσαίας εμπορικής και παραγωγικής επιχείρησης σε ένα σύγχρονο περιβάλλον Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων ( Enterprise Resource Planning - ERP). Παρακολουθεί και ενσωματώνει τις εξελίξεις στις τεχνολογίες πληροφορικής και διασφαλίζει τη μελλοντική επέκταση της επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Δράση Μ.Ε.ΤΕΧ.Ω., επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6267400 ή με τους αντιπροσώπους μας, τα στοιχεία των οποίων μπορείτε να βρείτε μέσα από το site μας, στην επιλογή "Δίκτυο Συνεργατών".
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο