Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εντατικοί έλεγχοι από το ΣΔΟΕ την περίοδο από 22/12/2012 έως 10/01/2013 για την προστασία των καταναλωτών

To Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στo πλαίσιο του προγράμματος εμφανών ελέγχων 2012-2013, κατά το χρονικό διάστημα από τις 22/12/2012 έως τις 10/01/2013 θα ελέγχει την διακίνηση των προϊόντων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς και η προστασία των καταναλωτών από τυχόν προσπάθειες αισχροκέρδειας και παραπλάνησης από πειρατικά και απομιμητικά προϊόντα. Επίσης, θα επιβάλει αυστηρά πρόστιμα σε όσους πωλούν εμπορεύματα ή παρέχουν υπηρεσίες χωρίς την έκδοση αποδείξεων. Για το λόγο αυτό πενήντα (50) και πλέον συνεργεία θα ελέγχουν σε 24ωρη βάση ολόκληρη την αγορά, χειμερινούς προορισμούς , πολυσύχναστες περιοχές με χώρους διασκέδασης, εμπορικά κέντρα κ.λ.π. Η παρουσία του Σ.Δ.Ο.Ε. θα είναι εμφανής και θα αναγνωρίζεται από την διακριτική εμφάνιση των ελεγκτών με τα ειδικά γιλέκα, φέροντα τα διακριτικά του Σ.Δ.Ο.Ε., στους σταθμούς διοδίων, στα λιμάνια της χώρας και στις κεντρικές αγορές χονδρεμπορίου.

To Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στo πλαίσιο του προγράμματος εμφανών ελέγχων 2012-2013, κατά το χρονικό διάστημα από τις 22/12/2012 έως τις 10/01/2013, θα ελέγχει τη διακίνηση των προϊόντων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς και η προστασία των καταναλωτών από τυχόν προσπάθειες αισχροκέρδειας και παραπλάνησης από πειρατικά και απομιμητικά προϊόντα. Επίσης, θα επιβάλει αυστηρά πρόστιμα σε όσους πωλούν εμπορεύματα ή παρέχουν υπηρεσίες χωρίς την έκδοση αποδείξεων. Για το λόγο αυτό πενήντα (50) και πλέον συνεργεία θα ελέγχουν σε 24ωρη βάση ολόκληρη την αγορά, χειμερινούς προορισμούς, πολυσύχναστες περιοχές με χώρους διασκέδασης, εμπορικά κέντρα κ.λ.π. Η παρουσία του Σ.Δ.Ο.Ε. θα είναι εμφανής και θα αναγνωρίζεται από την διακριτική εμφάνιση των ελεγκτών με τα ειδικά γιλέκα, φέροντα τα διακριτικά του Σ.Δ.Ο.Ε., στους σταθμούς διοδίων, στα λιμάνια της χώρας και στις κεντρικές αγορές χονδρεμπορίου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description broster | Δεκεμβρίου 22, 2012 7:22 μ.μ. | Reply
Εδώ έχουν πάνω από 10 μέρες και ........ είναι οι μόνοι που κινούνται στην αγορά .... !! Αφού πλέον κάποιοι παρακαλάνε να πάει το ΣΔΟΕ από εκεί για να τους κάνουν σεφτέ για να τους δώσουν το Χ .....!!!! Πραγματικά στη περιοχή μας , δεν κινείται φύλλο από κατανάλωση και έχεις και τα ΣΔΟΕ να κυνηγάνε τι ????
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο