Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

KTiZO - Οικοδομοτεχνικά έργα Νέο πρόγραμμα απο την PROSVASIS AEBE

Η εταιρία PROSVASIS AEBE κυκλοφορεί ήδη το Νέο πρόγραμμα οικοδομοτεχνικών έργων, με το όνομα "KTiZO"...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφορεί ήδη το πρόγραμμα οικοδομοτεχνικών έργων της PROSVASIS A.E.B.E. με το όνομα "KTiZO".

Είναι το νέο πρόγραμμα, στο οποίο καταχωρούνται όλες οι δαπάνες κατασκευής οικοδομοτεχνικών έργων.

Είναι ένα λογισμικό με πλήρη ανεξαρτησία, δηλαδή μπορεί να λειτουργεί μόνο του, ανεξάρτητα από την ύπαρξη άλλων λογιστικών πακέτων.

Το "KTiZO" συνδυάζεται άμεσα με το CALCULUS της PROSVASIS A.E.B.E., εκμεταλλευόμενο τους μεγάλους αυτοματισμούς που αυτό διαθέτει.

 

Tο  πρόγραμμα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της Δ/νσης Φ.Π.Α. του Υπουργείου Οικονομικών και της ΔΕΗ.

 


Περιλαμβάνει:

 

·         Πλήρη παρακολούθηση των οικοδομοτεχνικών έργων, με βάση το νέο καθεστώς του Φ.Π.Α.

Καταχωρεί το κόστος κάθε οικοδομής, υπολογίζοντας τις επιμέρους εργασίες που γίνονται σε αυτές.

 


·         Βιβλίο καταλόγου οικοδομών. Το βιβλίο εμφανίζεται στην οθόνη και εκτυπώνεται ξεχωριστά.

Ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί κάθε οικοδομή σε ξεχωριστή λογιστική μερίδα.

 


·         Κατάρτιση εντύπων προϋπολογισμού έργων.

Παρακολουθεί πλήρως το προϋπολογιστικό κόστος κατασκευής ανά οικοδομή.

 

 

·         Δημιουργία και εκτύπωση λογιστικών σημειωμάτων για τον επιμερισμό δαπανών σε διαφορετικά οικοδομοτεχνικά έργα (οικοδομές).

Επιτρέπει τη διαχείριση των δαπανών βάσει των νέων απαιτήσεων του Φ.Π.Α.

·         Αυτόματη σύνδεση με το πρόγραμμα CALCULUS  και ιδιαίτερα με τα modules PROS και ACCOUNTING (Έσοδα-Έξοδα, Γενική Λογιστική).

Σε περίπτωση που το πρόγραμμα λειτουργήσει μαζί με τα modules PROS και ACCOUNTING του CALCULUS, τα στοιχεία μεταφέρονται στα λογιστικά βιβλία αυτόματα.

·         Έλεγχο συνολικού κόστους προϋπολογιστικά και απολογιστικά ανά οικοδομή και ανά φάση οικοδομοτεχνικού έργου.

Επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας ανέγερσης χωρίς απρόβλεπτες υπερβάσεις στα κόστη.

·         Αυτόματο επιμερισμό των δαπανών στα έργα και τα διαμερίσματα, με βάση τα τετραγωνικά της κάθε οικοδομής και των χιλιοστών του κάθε διαμερίσματος.

Επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο του κόστους της επιμέρους οικοδομής ανά πωλούμενη μονάδα. Ιδιαίτερα χρήσιμο για τις οριζόντιες ιδιοκτησίες.

·         Συμπλήρωση εντύπου ειδικής δήλωσης Φ.Π.Α. και πλήρης διαχείριση αυτού.

Συνδέει αυτόματα την Ειδική Δήλωση Φ.Π.Α. με τις περιοδικές και εκκαθαριστικές δηλώσεις Φ.Π.Α.

·         Διαχείριση εντύπων ρευματοδότησης οικοδομών

Συμπληρώνει όλα τα απαραίτητα έντυπα, έτσι ώστε να μπορεί μια οικοδομή να πάρει έγκριση για ηλεκτρικό ρεύμα.

http://www.prosvasis.net/?choice=previewP&sid=38

 

 

Prosvasis A.E.B.E. - Μ.Γεδεών 2-4 & Μεσογείων 185, 11525 Ν.Ψυχικό, τηλ.: 210-3322700, fax: 210-3322799, e-mail: [email protected]

Prosvasis Βορείου Ελλάδος: Μιχαήλ Καλού 6, 546 29 Θεσσαλονίκη, τηλ:2310-533737, fax:2310-533793, e-mail:[email protected]

 

 

Prosvasis Βορείου Ελλάδος: Μιχαήλ Καλού 6, 546 29 Θεσσαλονίκη, τηλ:2310-533737, fax:2310-533793, e-mail:[email protected]

 

 

Prosvasis Βορείου Ελλάδος: Μιχαήλ Καλού 6, 546 29 Θεσσαλονίκη, τηλ:2310-533737, fax:2310-533793, e-mail:[email protected]

 

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο