Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε. σε Χανιά και Ρέθυμνο

Η ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΟΡΚΩΤΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ  κ. ΕΥΘΥΜΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ** ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - 21/12/2012 - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΣΤΙΣ 18:00

ΧΑΝΙΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ - 22/12/2012 - ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΣΤΙΣ 09:00

ΤO ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ  ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΙΩΝ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ - ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΟΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12/2012 ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 28210 94505 ΚΑΙ 76186 ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

**ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΥΘΥΜΗΣ : Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, Καθηγητής του Μεταπτυχιακού Τμήματος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών  και Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και μέλος της «Επιτροπής Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ε.ΣΥ.Ο.Ε.Λ.)» στο φορολογικό τομέα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο