Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανάδειξη Δ.Σ. Σ.Λ.-Φ.Ε.Ε.Επαρχίας Μεσολογγίου & Περιχώρων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 25/11/2012, διεξήχθησαν εκλογές δια την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου υπό την επωνυμία ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ:

ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ Δ.Σ.

1. ΝΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2. ΜΠΑΝΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
3. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ 
4. ΣΑΛΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
5. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ
3. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΦΕΕ

1. ΝΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
3. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
4. ΜΠΑΝΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
5. ΣΑΛΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
6. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο του ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ για την αμέριστη συμπαράσταση του και την παραχώρηση του γραφείου του Συλλόγου για την διεξαγωγή των εκλογών.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο