Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ακόμα 36.000 λουκέτα σε επιχειρήσεις προβλέπει το Ε.Β.Ε.Α.

Επιδείνωση της κατάστασης στην αγορά αναμένει ο Κ. Μίχαλος

Επιδείνωση της κατάστασης στην αγορά με 36.000 λουκέτα σε επιχειρήσεις προέβλεψε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας σε εκδήλωση.
 
Όπως υποστήριξε οι επιχειρήσεις θα προσπαθήσουν να πουλήσουν τα αποθέματά τους κατά την περίοδο των γιορτών και όσες δεν αντέξουν θα κλείσουν στο πρώτο τρίμηνο του 2013.
 
Ο κ. Μίχαλος ανέφερε ακόμη ότι το πρόβλημα της ρευστότητας δεν θα λυθεί με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αλλά χρειάζεται ριζική λύση στο θέμα της βιωσιμότητας του χρέους η οποία κατά τον ίδιο δεν θα υπάρξει πριν τις γερμανικές εκλογές και επιστροφή των καταθέσεων.
 
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ άσκησε επίσης κριτική για καθυστερήσεις στην πάταξη του παραεμπορίου και τη μείωση της γραφειοκρατίας που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.
 
Στις προθέσεις των επιμελητηρίων προκειμένου να αντικατασταθούν τα έσοδα που αναμένεται να χαθούν από την κατάργηση της υποχρεωτικής εισφοράς το 2015 είναι η παροχή υπηρεσιών αδειοδότησης έναντι τιμήματος που θα είναι ενιαίο για όλα τα επιμελητήρια.

Πηγή newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΑΝΑΝ | Δεκεμβρίου 19, 2012 7:19 π.μ. | Reply
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?ΜΟΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ .ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΕΡΕΨΑΝ
image description ενας | Δεκεμβρίου 19, 2012 8:01 π.μ. | Reply
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ 01/01/15 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΠΙΜΛΗΤΗΡΙΟ...
image description ΝΙΚ | Δεκεμβρίου 19, 2012 11:43 π.μ. | Reply
ΟΧΙ ΡΕ . ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ . . .
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο