Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Εκδήλωση του συλλόγου "Έλληνες Φορολογούμενοι" με θέμα: “Το φορολογικό πρόβλημα της Ελλάδας - Ποιοί τελικά πληρώνουν φόρους;”

Σύλλογος "Έλληνες Φορολογούμενοι"

“Το φορολογικό πρόβλημα της Ελλάδας - Ποιοί τελικά πληρώνουν φόρους;”

Ο Σύλλογος “Έλληνες Φορολογούμενοι” θα πραγματοποιήσει εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, από τις 6:00 μμ έως 8:00 μμ, στην αίθουσα ΕΡΑΤΩ Β’ του ξενοδοχείου Hilton. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της έκθεσης Money Show 2012.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι:
“Το φορολογικό πρόβλημα της Ελλάδας - Ποιοί τελικά πληρώνουν φόρους;”

Η ανάλυση του θέματος, βασίζεται σε μελέτη που εκπονεί ο Σύλλογος, με θέμα “Η φορολογία στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, αλλά και σε επεξεργασμένα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών.

Στην εκδήλωση, θα γίνει σχολιασμός του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, θα διατυπωθούν διορθωτικές προτάσεις, ενώ θα αναλυθούν οι δράσεις του Συλλόγου στα ζητήματα της κατάργησης του αφορολόγητου ορίου, του “τέλους επιτηδεύματος”, του “ειδικού τέλους ακινήτων” και της αύξησης των αντικειμενικών αξιών.

Παράλληλα, θα γίνει συζήτηση, θα απαντηθούν ερωτήσεις και θα διατυπωθούν προτάσεις από τα μέλη και τους λοιπούς παρευρισκόμενους.

Η παρουσίαση θα γίνει από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη τόσο για τα μέλη, όσο και για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 210 3242032.

-- 
Γιάννης Σιάτρας
Πρόεδρος Δ.Σ.

Έλληνες Φορολογούμενοι
Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως 43
10556 Αθήνα
τηλ: 210 3242032, fax: 210 3242802
Μέλος του Taxpayers Association of Europe
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο