Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Αποσυνδέει το χαράτσι από τη Δ.Ε.Η. ο Άρειος Πάγος - Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Γ. Στουρνάρα

Αποσυνδέει προς το παρόν το τέλος ακινήτων με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ο Άρειος Πάγος. 

Ειδικότερα, ο πρόεδρος υπηρεσίας του δικαστηρίου, αρεοπαγίτης Γεράσιμος Φουρλάνος, απέρριψε το αίτημα του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, να εκδώσει προσωρινή διαταγή για να «παγώσει» η υπ΄αριθμ. 1101/2012 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκρινε αντισυνταγματική και παράνομη την είσπραξη του τέλους ακινήτων (Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών), μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Αύριο θα συζητηθεί στον Άρειο Πάγο η αίτηση του υπουργού Οικονομικών, με την οποία ζητάει να ανασταλεί προσωρινά η επίμαχη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Πηγή: Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ax | Δεκεμβρίου 17, 2012 7:27 μ.μ. | Reply
roufa, roufa......
image description Thanos | Δεκεμβρίου 17, 2012 8:53 μ.μ. | Reply
Γιάννη μου το μαντήλι σου..................Τί τα ήθελες τα δικαστήρια Γιάννη μου και
μάλιστα αυτό τον καιρό, που οι δικαστές πίνουν νερό στ΄όνομα σου;
image description PRESJOHN | Δεκεμβρίου 18, 2012 1:24 π.μ. | Reply
Μήπως να περιμένουμε μέχρι αύριο για...πανηγυρισμούς???Μπορεί ο Αρειος Πάγος να βάλει...πάγο στην επιστολή Στουρνάρα προς την ΔΕΗ,κρίνοντας την ως παράνομη και υπέρβαση εξουσίας,αλλά ο Στουρνάρας δεν κολώνει να επιμείνει και να νομοθετήσει πάλι την ...εμμονή του για το ΕΕΤΗΔΕ μέσω της ΔΕΗ για λόγους ...ύψιστου εθνικού συμφέροντος,διαφορετικά δεν θα πάρει...φράγκο,όπως θα έλεγε και το..."λόμπυ της Δραχμής".Πάντως ο Βενιζέλος θα υιοθετήσει αμέσως οποιαδήποτε απόφαση του Α.Π..
Εάν απορριφθεί το αίτημα Στουρνάρα ο Βενιζέλος θα ισχυρισθεί ότι δικαιώνεται η... αρχική του δήλωση περί μη ενσωμάτωσης του χαρατσιού στη ΔΕΗ,εάν εγκριθεί το αίτημα Στουρνάρα θα πανηγυρίσει και αυτός ότι δικαίως άλλαξε τότε γνώμη, μετά απο ένα μήνα και ενέταξε το χαράτσι στους λογ/σμούς της ΔΕΗ.,άσχετα ότι μερικοί κακοπροαίρετοι θα μιλήσουν για παρέμβαση στην ...ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο