Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ - ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2012-2013 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ 2012-2013 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2012-2013

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ 2012-2013 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΟΡΚΩΤΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ κο ΕΥΘΥΜΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - 21/12/2012 - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΣΤΙΣ 18:00
ΧΑΝΙΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ - 22/12/2012 - ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΣΤΙΣ 09:00


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΥΘΥΜΗΣ : Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, Καθηγητής του Μεταπτυχιακού Τμήματος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών και Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και μέλος της «Επιτροπής Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ε.ΣΥ.Ο.Ε.Λ.)» στο φορολογικό τομέα

TO ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΡΕΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ - ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΟΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ 20 ? ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12/2012 ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 28210 94505 ΚΑΙ 76186 ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ  
 
Θεματολογία Σεμιναρίου:
 Πως θα φορολογηθούν τα εισοδήματα φυσικών και νομικών προσώπων για τα οικονομικά έτη 2013 και 2014.
 Φορολογία εισοδήματος μισθωτών - συνταξιούχων.
 Νέα κλίμακα φορολογίας μισθωτών – συνταξιούχων. Αντικατάσταση αφορολογήτου με κλιμακούμενη μείωση φόρου. Από πότε ισχύει, πως θα γίνεται η παρακράτηση φόρου μισθωτών υπηρεσιών.
 Λοιπές μειώσεις φόρου (βάσει δαπανών που πραγματοποιούνται). Όλες οι αλλαγές στις σχετικές διατάξεις.
 Αποδείξεις για αγορά αγαθών και λήψη υπηρεσιών. Τι αλλάζει.
 Φορολογία πληρωμάτων Εμπορικού Ναυτικού.
 Φορολογία αμειβομένων με έκδοση Α.Π.Υ. (μπλοκάκια).
 Φορολογία εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα.
 Φορολογία ατομικών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών. Νέα κλίμακα φορολογίας εισοδήματος.
 Φορολογία Ο.Ε., Ε.Ε., Κοινωνιών, Κοινοπραξιών κ.λπ. με υποχρέωση τήρησης απλογραφικών βιβλίων (Β’ κατηγορίας)
 Φορολογία Ο.Ε., Ε.Ε., Κοινωνιών, Κοινοπραξιών κ.λπ. με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων (Γ’ κατηγορίας) .Χρόνος και τρόπος φορολογίας διανεμομένων κερδών.
  Φορολογία Α.Ε., Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε., Συνεταιρισμών κ.λπ. Χρόνος και τρόπος φορολογίας διανεμομένων κερδών.
 Φορολογία αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου Α.Ε., εταίρων και διαχειριστών λοιπών εταιρειών (Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε. κ.λπ.).
 Κατάργηση ανεπάρκειας και ανακρίβειας των βιβλίων. Πως θα προσδιορίζεται από τον φορολογικό έλεγχο το ακαθάριστο και καθαρό εισόδημα όσων έχουν παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.
 Δαπάνες που εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα. Νέες προϋποθέσεις έκπτωσης των δαπανών. Ποιες δαπάνες δεν εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα.
 Φορολογία λοιπών εισοδημάτων.
 Φορολογία του εισοδήματος από μισθώματα.
 Φορολογία του εισοδήματος από μερίσματα ανωνύμων εταιρειών και διανεμόμενα κέρδη λοιπών εταιρειών.
 Φορολογία του εισοδήματος από τόκους.
 Φορολογία λοιπών εισοδημάτων (royalties κ.λπ.)
 Αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης και δαπάνες απόκτησης περιουσιακών στοιχείων, (Τεκμήρια). Πως θα φορολογούνται όσοι δεν καλύπτουν τις αντικειμενικές δαπάνες και τις δαπάνες απόκτησης περιουσιακών στοιχείων με το δηλωθέν εισόδημα.
 Φορολογική διαδικασία.
 Υπόχρεοι και ημερομηνίες υποβολής δήλωσης.
 Προκαταβολή και παρακράτηση φόρου εισοδήματος.
 Οι κύριες αλλαγές στη διαδικασία ελέγχου και την μετά τον έλεγχο διαδικασία.
 Έμμεσες τεχνικές ελέγχου.
 Έκθεση φορολογικής συμμόρφωσης Α.Ε. και Ε.Π.Ε. που ελέγχονται υποχρεωτικά από νόμιμους ελεγκτές (ορκωτούς ελεγκτές – λογιστές).Παντελής Πετσετάκης
Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης
Οικονομολόγος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων
τηλ. 6932725779, email: [email protected]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Μυλωνογιάννη 15A και Κριάρη, 73135, Χανιά, Κρήτη
Τηλ: 28210 94505 - 76186 Φαξ: 28210 95001, Email: [email protected]

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ααααα | Δεκεμβρίου 15, 2012 7:39 μ.μ. | Reply
Μπορείτε να πείτε στον κ. Αναγνώστου όταν κάνει σεμινάρια να φτιάχνει και τη δική του θεματολογία και όχι να αντιγράφει θεματολογία άλλων (η εύκολη λύση)
image description Γιώργος Θεοδόσης | Δεκεμβρίου 15, 2012 7:02 μ.μ. | Reply
Παραμονή Χριστουγέννων με σεμινάριο φορολογικό αντί για τσικουδιά και κάλαντα . Όπως και να έχει χρόνια πολλά στους φίλους κρητικούς .
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο