Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Διευκρίνιση του Υπουργείου ΑνΥπ σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα για την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου

Διευκρίνιση του Υπουργείου ΑνΥπ σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα για την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου

Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα εφημερίδων που κάνουν λόγο για αποπληρωμή γερμανικών εταιριών με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη στο Βερολίνο υπενθυμίζεται για την αποφυγή παρερμηνειών ότι ο κ. Χατζηδάκης χθες δήλωσε ξεκάθαρα τα εξής:
 
«Τα 9 δισ. που οφείλει το ελληνικό δημόσιο, τόσο σε ελληνικές όσο και σε μη ελληνικές επιχειρήσεις θα πληρωθούν όλα του χρόνου, το 2013 και θα πληρωθούν, διότι ακριβώς υπήρξε αυτή η συμφωνία με την τρόικα. Επτά δισ. θα πληρωθούν όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μέχρι το Μάρτιο και τα υπόλοιπα μέχρι τον Ιούνιο. Επομένως οι λογαριασμοί αυτοί θα κλείσουν οριστικά».
 
Επομένως είναι σαφές ότι η δήλωση αφορούσε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο