Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Χατζηδάκης: Μέχρι τον Ιούνιο το δημόσιο θα δώσει τα 9 δισ. που χρωστά στους ιδιώτες

Στη διευκρίνιση ότι οι οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες, συνολικού ύψους 9 δισ. ευρώ, θα έχουν καταβληθεί έως τον Ιούνιο προχώρησε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, από το Βερολίνο όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ.

«Τα 9 δισ. ευρώ που χρωστά ακόμη η Ελλάδα σε ξένες και εγχώριες επιχειρήσεις θα καταβληθούν εντός του 2013», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, σημειώνοντας ότι τα πρώτα 7 δισ. θα καταβληθούν εντός του α' τριμήνου του 2013.

«Μετά τον Ιούνιο δεν θα έχουμε οφειλές του δημοσίου σε εκκρεμότητα», πρόσθεσε.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο