Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Και οι δαπάνες πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω κινητών τηλεφώνων θα αναμορφώνονται σύμφωνα με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην βουλή.

Και οι δαπάνες πρόσβασης στο διαδίκτυο θα αναμορφώνονται σύμφωνα με το φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην βουλή.

Συγκεκριμένα προστίθεται στην περίπτωση ψ’ της παραγράφου 1 του άρθρου 31 του Κ.Φ.Ε. μετά τις λέξεις «κινητής τηλεφωνίας» οι λέξεις «και πρόσβασης στο διαδίκτυο».

Η περίπτωση αυτή λοιπόν γίνεται :

ψ) Των ποσών που καταβάλλει η επιχείρηση για έξοδα κινητής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο διαδίκτυο για λογαριασμούς που ανήκουν στην επιχείρηση και με την προϋπόθεση ότι οι λογαριασμοί αυτοί δεν θα υπερβαίνουν τον αριθμό των απασχολούμενων στην επιχείρηση υπαλλήλων αυτής. Από το συνολικό ποσό αυτής της δαπάνης ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) αναγνωρίζεται προς έκπτωση από τα ακαθάριστα έσοδα.

Η διάταξη αυτή θα ισχύσει από το οικ. έτος 2014 (χρση 2013)
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description EYA | December 14, 2012 7:47 AM | Reply
TI ENNOEI O ΠΟΙΗΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ? Η ΘΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ?
image description Dimitris7uk | December 14, 2012 7:46 AM | Reply
Eννοει τα πακετα κινητης τηλεφωνιας που αφορουν συνδεση στο ιντερνετ μεσω κινητου/laptop/tablet που ερχονται με το λογ/σμο κινητης, οχι την προσβαση στο ιντερνετ μεσω σταθερου τλφ.
image description κατερινα | December 14, 2012 10:59 AM | Reply
δεν φτάνει που τους κάνουμε τον χαμάλη θα τους πληρώσουμε κιόλας!!!!
image description ΠΑΝΟΣ | December 14, 2012 12:29 PM | Reply
Αυτό είναι παντελώς απαράδεκτο !!!!!!!
Για εποχή που υποχρεωτικά υποβάλλονται οι δηλώσεις μέσω διαδικτύου και είναι πάρα πολλές (ΑΠΔ., ΦΠΑ, Φ.Ε., ΦΜΥ, ΙΝΤΡΑΣΤΑΤ, VIES κλπ κλπ) , είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζεται η δαπάνη πρόσβασης?
Αν είναι δυνατόν !!!! Δε θα μου αναγνωρίζει την δαπάνη την οποία με υποχρεώνει να κάνω επειδή δεν έχω σταθερό υπολογιστή και χρησιμοποιώ μόνο laptop ? ακόμα κι αν μου έρχεται πιο οικονομικά από σταθερή σύνδεση ?
Μα έχουν τρελαθεί τελείως?
Η ομοσπονδία να κηρύξει άμεσα απεργία διαρκείας και το επιμελητήριο να κάνει εντονότατη διαμαρτυρία !
image description egw. | December 14, 2012 12:48 PM | Reply
na ginei dimopsifisma.na pame sta eurwpaika dikastiria kai na apileisoume oti tha allaksoume planiti.kane mas ti xari
image description MARIO | December 14, 2012 12:36 PM | Reply
Αυτοί που τα σκέφτονται αυτά πρέπει να έχουν πάρει master στην Οικονομετρία αλλά δεν έχουν σχέση με την πραγματική οικονομία έχουν να κλείσουν μαγαζιά…
image description KAROLOS | December 14, 2012 3:54 PM | Reply
Σχετικά με την αναμόρφωση της δαπάνης πρόσβασης στο διαδίκτυο, προσέξτε λίγο τη διάταξη:

ψ) Των ποσών που καταβάλλει η επιχείρηση για έξοδα κινητής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο διαδίκτυο για λογαριασμούς που ανήκουν στην επιχείρηση και με την προϋπόθεση ότι οι λογαριασμοί αυτοί δεν θα υπερβαίνουν τον αριθμό των απασχολούμενων στην επιχείρηση υπαλλήλων αυτής. Από το συνολικό ποσό αυτής της δαπάνης ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) αναγνωρίζεται προς έκπτωση από τα ακαθάριστα έσοδα.

----

Υπάρχουν λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας οι οποίοι είτε αφορούν αποκλειστικά παροχή υπηρεσιών για συνδέσεις παροχής ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο [ που αφορούν αποκλειστικά και μόνο συνδέσεις δεδομένων (data) , είτε συνδυασμό των δύο (κινητό και ασύρματο ίντερνετ]. Σ αυτές τις δαπάνες πρόσβασης αναφέρεται προφανώς ο νομοθέτης.
image description Sol | December 15, 2012 12:51 AM | Reply
δε ξεχωρίζει την πρόσβαση αν είναι μέσω κινητου ή μεσω σταθερού (ADSL) τηλεφώνου. Άρα περιλαμβάνει και τα δύο
image description TSIPIANITIS | February 14, 2013 4:58 PM | Reply
Μιλώντας όμως για εριθμό υπαλλήλων είναι σαφές ότι αφορά internet μέσω κινητού απλά το εκφράζει άλλη μια φορά με απαράδεκτο τρόπο.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο