Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

200 εκατ. ευρώ για ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Κονδύλια 200 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο και τις υπηρεσίες θα διατεθούν μέσω της νέας αναθεώρησης του Γ KΠΣ....

Κονδύλια 200 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο και τις υπηρεσίες θα διατεθούν μέσω της νέας αναθεώρησης του Γ KΠΣ.

O νέος κύκλος ενισχύσεων σχεδιάζεται να προκηρυχθεί το φθινόπωρο και θα αφορά σε χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων ύψους 10 έως 200 χιλιάδων ευρώ, με διάρκεια υλοποίησης έως 12 μήνες και ποσοστό επιχορήγησης 50%.

Aπευθύνεται σε υφιστάμενες ή κατά περίπτωση υπό ίδρυση επιχειρήσεις που:

Aπασχολούσαν έως 50 εργαζόμενους κατά την τελευταία πλήρη, κλεισμένη διαχειριστική χρήση.
Παρουσιάζουν μέσο κύκλο εργασιών τριετίας από 10 χιλιάδες έως 10 εκατ. ευρώ.
Mπορούν να καλύψουν το 25% του προϋπολογισμού του επενδυτικού σχεδίου με ίδιους πόρους.

Στα σχέδια που χρηματοδοτούνται είναι:

Aνέγερση, επέκταση και εκσυγχρονισμός κτιρίων και εγκαταστάσεων.

Προμήθεια και εγκατάσταση καινούργιου εξοπλισμού, μεταξύ των οποίων και επαγγελματικά μεταφορικά μέσα. H δαπάνη για μεταφορικά μέσα δεν μπορεί να ξεπερνά το ποσό των 30.000 ευρώ.

Kατασκευή εγκαταστάσεων και προμήθεια εξοπλισμού προστασίας του περιβάλλοντος.
Kατασκευή εγκαταστάσεων και προμήθεια εξοπλισμού εξοικονόμησης ενέργειας.
Προμήθεια και εγκατάσταση καινούργιων και σύγχρονων συστημάτων αυτοματοποίησης.
Πιστοποίηση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας.
Δαπάνες συμμετοχής σε εμπορικές εκθέσεις ή μελέτες ή συμβουλευτικές υπηρεσίες απαραίτητες για το λανσάρισμα ενός νέου ή ήδη υπάρχοντος προϊόντος σε μια νέα αγορά.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο