Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Και οι τροποποιητικές δηλώσεις Φ.Μ.Υ. θα υποβάλλονται υποχρεωτικά μέσω Taxis

Με την απόφαση ΠΟΛ.1014/7.12.2012 τροποποιείται η ΠΟΛ.1033/18.2.2011 και ορίζεται πλέον ότι και τροποποιητικές δηλώσεις Φ.Μ.Υ. υποβάλλονται υποχρεωτικά με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου.
Η απόφαση αναφέρει μάλιστα ότι υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι τροποποιητικές δηλώσεις από την διαχειριστική χρήση 2010 και μετά .

Η σχετική απόφαση

           

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description to taxis | Δεκεμβρίου 12, 2012 8:54 π.μ. | Reply
γιατι διαγραφετε τις μη πληρωθησες δηλωσεις ΦΜΥ - ΦΠΑ κλπ? Αφηστε στο συστημα να τις πληρωσει ο φορολογουμενος οταν μπορεσει και το προστιμο το στελνεται στην δηλωση, το ενσωματωνεται στην επομενη πληρωμη, ή του μπλοκαρετε την μεταβολη-διακοπη κλπ. Θα βρειτε την λυση αλλα σταματηστε ν ατις διαγραφετε. Εχω πελατη που παει στην ΔΟΥ να διακανονισει και η ΔΟΥ δεν ξερει ολα τα χρεη αφου δεν εχουν σταλει οι ΦΜΥ του Εσεις χανετε.....
image description no name | Δεκεμβρίου 12, 2012 9:15 π.μ. | Reply
Ρε παιδιά - το δοκιμάσατε? Προσπάθησα να στείλω τροποποιητική ΦΜΥ και γίνεται!! Πάλι προεξαγγέλουν χωρίς να είναι έτοιμοι???!!! .............
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο